Més capítols

Mediaset i Prime Video renoven ‘Madres’ per una tercera temporada amb Hiba Abouk i més fitxatges

Carlos Bardem, Michelle Calvó i Adrià Collado s’incorporen a la sèrie protagonitzada per Belén Rueda

Mediaset i Prime Video renoven ‘Madres’ per una tercera temporada amb Hiba Abouk i més fitxatges
2
Es llegeix en minuts

Mediaset i Amazon Prime Video han decidit renovar ‘Madres’ per una tercera temporada. Malgrat que la primera no va poder veure’s al complet a Telecinco, el grup de comunicació i la plataforma dipositen així la seva confiança en la sèrie produïda per Alea Mitjana, que incorpora nous fitxatges al seu repartiment

Carlos Bardem, Michelle Calvó i Adrià Collado s’afegeixen a la ficció junt amb Hiba Abouk, que torna a la televisió cinc anys després d’haver protagonitzat ‘El príncipe’. Belén Rueda, Aida Folch i Carmen Ruiz continuaran estant al capdavant de l’elenc, en el qual destaquen altres noms, com ara Antonio Molero, María de Nati, Jon Plazaola i Ana Labordeta

Mares, joves pacients, familiars i sanitaris personals confluiran a l’hospital Los Arcos per donar vida a les trames que articularan la tercera temporada de la sèrie, que, segons avança Mediaset, estaran marcades per les emocions, els conflictes i l’aprenentatge vital tant de les protagonistes i els veterans de la sèrie, com dels personatges que donaran vida a les noves històries.  

Els nous personatges de ‘Madres’

Entre els nous personatges que creuaran el llindar de l’hospital es troba la Raquel (Hiba Abouk), una atractiva jove procedent d’un entorn tradicional a qui li va molt bé en la seva faceta professional com a empresària d’un centre d’estètica, però que no ha tingut gaire sort en la seva vida sentimental. Amiga personal de l’Olivia (Aida Folch), pateix violència obstètrica en el part, motiu pel qual denunciarà el doctor Carlos Matute (Adrià Collado) amb l’assessorament legal que li brindarà la seva parella, el Lorenzo (Ben Temple)

El doctor Matute és un ginecòleg amb una àmplia experiència portant nadons al món. No obstant, amb el pas del temps, ha descuidat els sentiments i voluntats dels seus pacients per centrar-se exclusivament en la seguretat dels parts, tot i que per a això hagi de prendre decisions controvertides. 

Notícies relacionades

També freqüentarà l’hospital l’Héctor (Carlos Bardem), pare d’acollida del Rubén (Uri Guitart), un adolescent conflictiu que té brots psicòtics i que consumeix marihuana. L’Héctor és un home lleial i ferm en les seves conviccions i que està molt compromès amb el seu fill, fins al punt d’haver renunciat a la seva parella per continuar apostant pel noi i ajudar-lo en la seva recuperació. Trobarà un gran recolzament en la Marian (Belén Rueda), amb la qual tindrà una gran complicitat. 

D’altra banda, una nova resident de Psicologia Clínica s’incorporarà a l’equip de facultatius: La Camila (Michelle Calvó), una jove feminista, desafiadora i provocativa en el seu ‘look’ que generarà passions a l’hospital i posarà en perill la relació entre el seu adjunt, l’Eduardo (Jon Plazaola), i la Vicky (Ana Labordeta).