Exclusiva Yotele

‘Pasapalabra’ fa el seu gran salt al ‘prime time’ d’Antena 3

El concurs ja ha gravat una edició especial amb què podrà demostrar en horari nocturn l’extraordinària fortalesa que continua demostrant a la tarda

‘Pasapalabra’ fa el seu gran salt al ‘prime time’ d’Antena 3
1
Es llegeix en minuts

La tornada de ‘Pasapalabra’ a Antena 3 fa escassos 8 mesos ha demostrat que el format continua en plena forma 20 anys després de la seva estrena. No només s’ha consolidat en el seu salt a Atresmedia, sinó que continua batent les seves pròpies marques, ahir amb gairebé 4 milions d’espectadors i un 22,5% de ‘share’.

Per aquesta raó, el grup de San Sebastian de los Reyes ha decidit que el concurs farà el seu gran salt a l’horari de màxima audiència, segons ha conegut en exclusiva Yotele, amb l’emissió d’una edició extraordinària d’aniversari amb dos concursants d’excepció: Silvia Jato i Jaime Cantizano, dos dels seus primers presentadors.

Aquest especial, que va avançar en exclusiva aquest portal el 31 de desembre i ja està gravat, donarà la primera oportunitat al popular concurs presentat per Roberto Leal de demostrar la seva fortalesa també en la franja televisiva de més consum. De moment, es desconeix la data exacta en la qual s’emetrà.

Notícies relacionades

Jato i Cantizano podran reviure les seves respectives etapes al capdavant de ‘Pasapalabra’. La comunicadora gallega va ser el seu gran emblema durant els seus primers sis anys i part fonamental del seu èxit d’audiència. Per la seva banda, el presentador de ‘DEC’ i actual locutor d’Onda Cero va entregar durant la seva curta etapa el pot més alt de la televisió fins aleshores: 2.190.000 euros.

‘Pasapalabra’ es va estrenar a Espanya el 24 de juliol del 2000 a Antena 3, en què es va mantenir fins al 2006. La cadena d’Atresmedia va renunciar a renovar els seus drets i un any després va iniciar una llarga etapa a Telecinco amb Christian Gálvez com a presentador que va durar 13 anys, fins que el novembre del 2019 una sentència judicial va obligar Mediaset a cancel·lar les seves emissions. El maig d’aquest any va tornar a la seva primera cadena amb magnificència.

Temes:

Pasapalabra