A ‘Zapeando’

Cristina Pedroche revela tots els detalls sobre el seu vestit de les Campanades: ¿Quant ha costat?

Cristina Pedroche revela tots els detalls sobre el seu vestit de les Campanades: ¿Quant ha costat?
1
Es llegeix en minuts

Cristina Pedroche va reaparèixer ahir a ‘Zapeando’ després d’haver tornat a retransmetre les Campanades a Antena 3 i després d’haver aconseguit un nou rècord d’audiència. Malgrat la pujada de La 1, Pedroche i Chicote van aconseguir reunir 5.535.000 espectadors de mitjana, 786.000 més que fa un any.

«Està molt bé que cada any es vagi sumant més gent, però a mi el que més m’omple el cor és veure totes aquestes fotos, que la gent es diverteixi i s’ho passi bé... És que ho faig per això, no per guanyar ni per no guanyar perquè jo tinc un contracte de cadena i jo guanyo el mateix si no les faig», va expressar la col·laboradora a l’espai de La Sexta, on va revelar detalls sobre el seu comentat vestit acompanyada per Josie, que s’ha tornat a encarregar de l’estilisme.

Tal com ja expliqués des del balcó de la Puerta del Sol, el vestit de Pedro del Hierro va homenatjar el confinament amb l’«edredó» que la cobria i, després, les mascaretes. «Una vegada que va començar la pandèmia, jo volia fer un homenatge a les mascaretes», va expressar Pedroche, revelant que va ser idea seva. El vestit en qüestió pesava set quilos, malgrat la seva curta mida. Això va ser un gran problema a l’hora d’amagar les petaques del micròfon de Cristina. Tal com va revelar l’estilista, finalment van optar per ficar-les en una de les botes.

Notícies relacionades

Dani Mateo es va aventurar llavors a fer una «pregunta indiscreta»: quant costa un vestit així. «Sé que com a peça d’art el vestit no té preu, però la seva producció, ¿estaríem parlant de tres zeros, quatre o cinc?», va voler saber el presentador de l’espai.

«El brodat és una joia. Aquí són els zeros que vulgui posar un artesà, que molt pocs saben aquesta tècnica i el et cobren el que volen», responia Josie. Tot i que l’estilista no va donar una xifra en concret, sí que va revelar una pista: «És que al final és un look molt més car del que pot cobrar Chicote i Pedroche, és l’únic que et puc dir. Suma’ls tots dos».