A LES 22:05 H

Josie i Ángel León visiten aquesta nit les cuines de ‘Masterchef Junior’

L’acadèmia de formació L’Alqueria del Basket acull el que cuinaran per equips en la prova d’exteriors

Josie i Ángel León visiten aquesta nit les cuines de ‘Masterchef Junior’
1
Es llegeix en minuts

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22:05 h, una nova entrega de la vuitena edició de ‘Masterchef Celebrity’. En aquesta ocasió, el fred polar s’apropia de les cuines. Els aspirants disfrutaran d’un viatge a l’Era Glacial per enfrontar-se per parelles a l’elaboració d’unes postres delicioses: tronc farcit de mousse de torró. Per treballar entre el gel i la neu tindran la companyia i els consells de Josie, tercer classificat de ‘MasterChef Celebrity 5’. 

Deixant de banda el fred, els petits xefs tindran el luxe d’endinsar-se en una de les millors acadèmies de bàsquet d’Europa, L’Alqueria del Basket, lloc de formació de les categories inferiors del Valencia Basket. En equips de dos, els aspirants cuinaran per a 70 comensals, entre els quals hi haurà futures estrelles del bàsquet. 

Notícies relacionades

Entre els plats del menú destaquen la crema de fulls verds amb quinoa i mol·luscos del mediterrani i la panacota amb gelat de mango. En aquest repte, Alberto Ferruz, xef amb dues estrelles Michelin al restaurant BonAmb, visitarà els aspirants.

L’últim desafiament de la nit serà el peix, protagonista absolut: des de lluç fins a molls, passant pel rap, el caçó i el turbot. Per a això, ‘MasterChef’ torna a rebre Ángel León, ‘xef del mar’ amb tres estrelles Michelin al restaurant ‘Aponiente’. ¿Com treballaran els peixos els petits aspirants?

Temes:

Masterchef TVE