A LES 22.05 HORES

‘MasterChef Abuelos’ arriba a La 1 de TVE amb Loles León com a jurat

La imponent plaça Mayor de Salamanca acollirà la prova per equips on els aspirants rebran una de les persones més estimades del nostre país, Vicente del Bosque

‘MasterChef Abuelos’ arriba a La 1 de TVE amb Loles León com a jurat
1
Es llegeix en minuts

La 1 de TVE estrena aquesta nit, a les 22.05 hores, ‘MasterChef Abuelos’, una entrega especial que rendirà homenatge a tota aquesta generació acostumada a lluitar, especialment en aquests temps de pandèmia, i mirarà de tornar-los tot l’afecte i la capacitat de resistència que han sabut transmetre’ns durant aquests mesos tan complicats dins i fora de les cuines.

Carmen, Lidia, Santiago, Aurelia, Carmen García, Stephen, Guadalupe, José, Pilar i Juan són els deu elegits que, en representació de tota la gent gran d’Espanya, viuran ‘MasterChef’ des de dins per fer disfrutar els espectadors amb el seu amor a la cuina, els seus éssers estimats i la vida. L’aspirant que més punts acumuli s’emportarà el trofeu que l’acreditarà com a campió de ‘MasterChef Abuelos’ i 12.000 euros en metàl·lic. 

Pepe Rodríguez i Jordi Cruz repetiran com a membres del jurat, però en aquest programa tan especial estaran acompanyats per una de les aspirants més carismàtiques i divertides que han passat per ‘MasterChef Celebrity’: Loles León

En la primera prova de la nit dues generacions totalment diferents cuinaran juntes per fusionar cuina tradicional amb tècniques d’avantguarda. Josetxo, Candela i Pachu (‘MasterChef Junior 6’), Lu, Vega i Albert (‘MasterChef Junior 7’), Henar, Javier, Antony i Asier (‘MasterChef Junior 8’) visitaran els aspirants de ‘MasterChef Abuelos’ per treballar per parelles. En aquest repte la xef Loles Salvador, coneguda com «la mare de la gastronomia valenciana», aconsellarà els participants. 

Notícies relacionades

La imponent plaça Mayor de Salamanca acollirà la prova per equips on els aspirants rebran una de les persones més estimades del nostre país, Vicente Del Bosque. L’exseleccionador espanyol farà d’amfitrió a la seva terra. 

Uns comensals molt especials disfrutaran dels plats elaborats pels aspirants abans del veredicte final: Maribel (‘MasterChef 1’), Xamba (‘MasterChef 2’), Edurne (‘MasterChef 5’), Juani (‘MasterChef 8’), Bibiana Fernández (‘MasterChef Celebrity 2’), Carmen Lomana (‘MasterChef Celebrity 3’), Celia Villalobos (‘MasterChef Celebrity 5’) i l’actor Màxim Valverde. Els xefs pare i fill Pedro i Marcos Morán, de Casa Gerardo, amb una estrella Michelin, aconsellaran els aspirants i s’afegiran al merescut homenatge.

Temes:

Masterchef TVE