COMPROVAT: EXISTEIX

El karma uneix Josen i Héctor a ‘First Dates’ després de patir bullying: «Els que es ficaven amb mi ara em parlen per Grindr»

El comensal del ‘dating’ de Cuatro va revelar que va patir bullying per ser grassonet i homosexual, una cosa que també li va succeir a la seva cita

El karma uneix Josen i Héctor a ‘First Dates’ després de patir bullying: «Els que es ficaven amb mi ara em parlen per Grindr»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ també obre les seves portes a persones que han hagut de viure episodis molt dur i difícils al llarg de les seves vides. Aquest és el cas d’Héctor i Josen, dos nois madrilenys de 26 anys, que van descobrir que tots dos van patir bullying a l’escola per, respectivament, el seu pes i orientació sexual: «Era un ‘maricon’ grassonet, ho tenia tot».

Després de lluitar contra el sobrepès i oblidar com de malament que ho van passar en aquells moments, els dos comensals es van donar que el karma existeix, ja que l’Héctor va contar qui li escriu per aplicacions de cites: «Més d’un dels que es ficaven amb mi per ser ‘maricon’ m’ha parlat després per Grindr».

Notícies relacionades

«A mi m’encanta això. És del més divertit que hi pot haver. El karma està fent la seva feina, tu t’estàs quedant calb i jo m’estic quedant divina», va assegurar Josen després d’escoltar aquesta anècdota. «Doncs està bé que hàgim passat el mateix perquè ell sap com de malament que m’he pogut sentir i jo com de malament que s’ha pogut sentir ell», va assegurar l’Héctor en un total a càmera.

Després de disfrutar d’una vetllada bastant amena, finalment, els punts que tots dos tenien en comú va ser transcendental en ‘La decisió final’. Els dos van mostrar el seu interès per tenir una segona cita per conèixer-se millor fora del restaurant de ‘First Dates’. «A mi m’ha agradat molt amb tu perquè ets normal», va dir Héctor a Josen.