EXCLUSIVA YOTELE

Famosos cuiners a Amazon Prime Video, que ja prepara el seu propi ‘Masterchef celebrity’

La plataforma continua ampliant la seva oferta en originals d’entreteniment amb aquest projecte de la productora que s’encarrega de ‘Masterchef Celebrity’ a l’Argentina 

Famosos cuiners a Amazon Prime Video, que ja prepara el seu propi ‘Masterchef celebrity’
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

Els formats de no ficció s’obren camí a Amazon Prime Vídeo. La plataforma de pagament, que ja ha presentat innovadors espais com ‘Escena en Blanco y negro’, amb Antonio Banderas i María Casado, ha començat ara a desenvolupar un nou espai d’entreteniment. Es tracta d’un nou ‘talent show’ de cuina amb la participació de famosos, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

L’equip del nou concurs original de Prime Video ha començat a treballar en els últims dies, per la qual cosa encara no hi ha cap ‘celebrity’ que hagi confirmat la participació. No obstant, s’espera que el planter de concursants variat pugui tenir des de cantants, actors, presentadors de televisió i altres figures destacades de la vida social i cultural a nivell nacional i internacional.

Segons la informació a què ha tingut accés en exclusiva aquest portal, el nou xou de famosos cuiners tindrà una sèrie de particularitats que el faran diferent als altres. Estarà produït per Boxfish, responsable de formats de Mediaset com ‘Héroes, más allá del deber’, ‘Sentido común’, ‘Bienvenidos a mi hotel’, ‘Me cambio de apellido’ o ‘Un doctor en mi casa’. 

Notícies relacionades

La companyia audiovisual liderada per Edi Walter i Diego Guebel també ha produït formats com ‘Dame Veneno’ (Con Chino Darín, per a #0), ‘El jefe infiltrado’ (La Sexta) i ‘Por el mundo a los 80’ (Antena 3). El 2018 va començar a operar també a l’Argentina, on precisament s’encarrega de produir la versió argentina de ‘Masterchef Celebrity’ per a Telefé i un altre ‘talent’ de cuina, ’El gran premio de la cocina’, que s’emet diàriament a la cadena ElTrece.

A més de diferents apostes de ficció punteres (com ‘El Cid’, que s’estrena aquest divendres 18 de desembre), Amazon primi Video reforçarà el 2021 la seva aposta per l’entreteniment, amb formats com el ‘talent’ de cuina amb famosos que avui avancem i documentals com ‘El desafío: ETA’ o els dedicats a figures nacionals mundialment conegudes com Fernando Alonso (’Fernando’), ‘El corazón de Sergio Ramos’ o ‘Carolina Marín: Puedo porque pienso que puedo’.