No ho sabia

L’emprenyament de María Teresa Campos amb Terelu per no explicar-li que era Cerdita a ‘Mask Singer’

La concursant va revelar en una entrevista amb Arturo Valls que només li havia explicat el seu secret a Carmen Borrego

L’emprenyament de María Teresa Campos amb Terelu per no explicar-li que era Cerdita a ‘Mask Singer’
1
Es llegeix en minuts

Els espectadors de‘Mask Singer’van disfrutar durant la nit d’ahir del desemmascarament més esperat de la seva primera edició. Sota de Cerdita, un dels personatges més estimats pels seguidors del concurs, hi havia Terelu Campos, que després de revelar la seva veritable identitat ha explicat com ha portat en secret la seva participació en el programa. 

A ‘Detrás de la máscara’, el programa que s’emet després de cada gala, Terelu assegurava en una entrevista amb Arturo Valls que s’ha tret «un pes gran de sobre», tot i que reconeixia que li fa «pena» desprendre’s del seu personatge: «La veritat és que l’experiència ha sigut increïble»

Terelu explicava també el que ha suposat per a ella aquesta nova experiència davant les càmeres: «Fa més de 30 anys que soc a la televisió. T’hi pots dedicar i pensar que ja no et sorprendràs amb res, que faràs coses que has fet o que les ampliaràs. Però fer una cosa així ha sigut un repte». 

Terelu: «María Teresa està enfadada»

Respecte al secretisme amb què ha portat la seva participació a ‘Mask Singer’, Terelu va afirmar que l’única que ho sabia era la seva germana, Carmen Borrego. No obstant, María Teresa Campos no coneixia la seva identitat com a Cerdita: «La meva mare no en tenia ni idea, està que trina»

Notícies relacionades

No obstant, Terelu va assenyalar que la seva mare sí que sabia que es portava alguna cosa entre mans i que li deixava caure algun comentari: «Això que estàs fent que tu sabràs què és i que jo no me’n puc assabentar...».

«Jo li deia que era ‘impossible’ i ella volia una explicació. És la que està més enfadada. En el programa em van dir que si arribava a aquesta gala havia de portar un objecte. Ella es va fer un embolic i de sobte m’enviava fotos meves de petita i em deia: ‘Per si et serveix per a aquest secretisme que portes’. M’escrivia aquestes coses», va admetre Terelu. 

Temes:

Terelu Campos