YOTELE EN LA PRESENTACIÓ

'La pr1mera pregunta' arriba aquest dissabte a TVE amb una entrevista a Plácido Domingo

El tenor concedirà la seva primera entrevista a la televisió després de les acusacions d'assetjament sexual i abús de poder

placido-domingo

placido-domingo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ha presentat aquest dimarts en roda de premsa ’La pr1mera pregunta’, el nou programa d’actualitat, debat i entreteniment que arriba a La 1 aquest mateix dissabte, 26 de setembre, amb Lluís Guilera i María Gómez al capdavant. L’estrena comptarà com a plat fort amb la primera entrevista en televisió a Plácido Domingo, gairebé un any després que sortissin a la llum les acusacions d’assetjament sexual i abús de poder contra el tenor. 

‘La pr1mera pregunta’ s’emetrà en directe, però l’entrevista a Domingo serà gravada el mateix dissabte, segons ha explicat Guilera en la presentació davant els mitjans, a la qual ha assistit YOTELE. Com va avançar en exclusiva aquest portal, la padrina de l’estrena serà Mónica Naranjo, que concedirà una entrevista amb sorpresa inclosa. 

Notícies relacionades

«Hem preparat un primer programa molt potent», ha avançat el presentador, que canvia de registre després del seu pas pel ‘Telediario’: «És un programa que no s’assemblarà a cap altre. La idea és que evolucioni a mesura que passa la nit, és una aposta arriscada». 

(En elaboració)

Temes:

TVE