EXCLUSIVA YOTELE

Alejandro Sanz, Laura Pausini, Pablo López i Antonio Orozco, convidats dijous vinent a 'El hormiguero'

Els 'coaches' de la nova edició de 'La voz' seran un dels primers plats forts de la nova temporada del programa presentat per Pablo Motos a Antena 3

urljferkjkre

urljferkjkre

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ torna aquest dilluns a Antena 3 amb una temporada que continuarà explicant amb convidats molt coneguts pels espectadors del nostre país. El format presentat per Pablo Motos tornarà a rebre la visita al plató de Laura Pausini, Alejandro Sanz, Pablo López i Antonio Orozco en els seus primers programes després del seu descans estival, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Per ser més exactes, els ‘coaches’ de la nova edició de ‘La voz’ a Antena 3 tornaran a divertir-se al plató del programa el dijous 10 de setembre, sent el colofó de la primera setmana de la seva 15a temporada a la cadena principal d’Atresmedia Televisión al ser artistes que ja han sigut convidats en nombroses ocasions. D’aquesta manera, la cadena escalfa motors davant la imminent estrena de la nova edició del ‘talent show’ musical. 

Notícies relacionades

Després de tancar el seu últim curs com el programa més vist de la televisió, ‘El hormiguero’ arriba carregat de novetats i incorporant les tertúlies que tant d’èxit van tenir durant el confinament i que van canviar radicalment el format del programa. En aquesta nova temporada continuaran sent part fonamental del xou. Tamara Falcó s’unirà als ja habituals tertulians Nuria Roca, Juan del Val, Marron, El Monaguillo i Luis Piedrahita. 

A més, també formaran part del programa el famós còmic i director de cine, Carlos Iglesias, que ha decidit que la seva secció sigui secreta i les bessones Twin Melody que s’encarreguessin d’ensenyar les noves tendències a les xarxes socials. Jorge Salvador va ser una revelació durant els mesos de confinament explicant els secrets d’‘El hormiguero’. Aquesta temporada continuarà explicant les seves històries i ens portarà els discos més vergonyosos que ha atresorat durant anys.