A ANTENA 3

'El hormiguero' estrena temporada amb els fitxatges de Tamara Falcó i Twin Melody

El programa de Pablo Motos torna el pròxim 7 de setembre amb la seva quinzena temporada

el-hormiguero

el-hormiguero

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ torna a Antena 3 el pròxim 7 de setembre amb l’estrena de la seva quinzena temporada. L’espai d’entreteniment es reforça amb nous fitxatges, entre els quals destaca el nom de Tamara Falcó. La guanyadora de ‘Masterchef Celebrity’, que actualment presenta ’Cocina al punto’ en el migdia de La 1, s’incorpora al programa de Pablo Motos com a tertuliana. 

Durant el confinament per la crisi de la Covid-19, ‘El hormiguero’ va modificar el seu format habitual i va introduir tertúlies amb la participació d’alguns dels seus col·laboradors. Després de la bona acollida que van tenir de l’audiència, aquesta secció es mantindrà com una part fonamental del programa, amb Falcó com a principal novetat. S’unirà d’aquesta forma a Núria Roca, Juan del Val, Marron, El Monaguillo i Luis Piedrahita

Notícies relacionades

Twin Melody, les bessones que arrasen a la xarxa social TikTok, també s’incorporen al programa per mostrar les noves tendències que ens envolten. Per la seva banda, el famós còmic i director de cine Carlos Iglesias s’afegeix a l’elenc de col·laboradors amb una secció de la qual encara no s’ha revelat cap detall. 

Aquesta temporada continuarà comptant amb les històries de Jorge Salvador, que portarà a plató els discos més vergonyosos que ha atresorat durant anys, segons informa Antena 3 en una nota de premsa. A més, com cada temporada, ‘El hormiguero’ arrencarà el curs amb una pel·lícula rodada al llarg de tot l’any. En aquesta ocasió estrenen ‘Hormigueddon: misión espacial’, en la qual un meteorit es dirigeix a la Terra. 

Temes:

El hormiguero