EN 'SÁLVAME'

Baralla entre Jorge Javier i Belén Esteban pels toros: «No vull lluitar amb tu»

El presentador i la col·laboradora van tornar a xocar per tenir opinions diferents respecte a la tauromàquia

salvame

salvame

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban van protagonitzar aquest dijous una lleu topada a ’Sálvame’. El presentador i la col·laboradora ja van deixar clar, fa unes setmanes, que no són afins en termes ideològics, i durant la tarda d’ahir van tornar a xocar per un tema que habitualment surt a debat al nostre país: la tauromàquia

Aprofitant que Rafa Mora anava vestit de torero per la seva actuació en ‘La revetlla de Sálvame’ al costat de la seva nòvia Macarena, el presentador va ensenyar una mascareta en què es podia llegir un missatge contra el món del toreig i el maltractament animal: «Tauromàquia, tortura medieval, vergonya nacional». «Ha sigut per casualitat, me l’han enviat i me l’he posat avui», va explicar. 

Notícies relacionades

Les paraules de Jorge Javier no van caure bé a Belén Esteban, que va mostrar el seu desacord. «De veritat, de veritat... No contesto perquè no vull barallar-me amb tu», va dir la col·laboradora. Al veure la reacció de la seva companya, el presentador va respondre que no hi ha cap problema per tenir opinions diferents: «A veure si ara ens han d’agradar a tothom el toros». 

«Perdona... Dius que és maltractament animal i jo, sens dubte, no soc taurina perquè no vaig als toros, però crec que aquest món s’hauria de mantenir», va assenyalar Esteban davant un Jorge Javier que va insistir en la seva idea: «La gent pot discrepar, ¿eh?». «Crec que ha arribat el moment de preguntar-li a la gent si vol que a Espanya hi hagi toros o no», va concloure. 

Temes:

Sálvame