AL·LEGAT VIRAL

L'aplaudit missatge de Lola Índigo després del polèmic concert de Taburete: «És una irresponsabilitat»

L'artista va defensar la necessitat de complir les normes de seguretat per evitar contagis

lola-indigo

lola-indigo

1
Es llegeix en minuts

El grup  Taburete s'ha situat aquest cap de setmana en el focus de les crítiques pel polèmic concert que va oferir a Marbella  dissabte passat, ja que a jutjar per les diferents imatges de l'esdeveniment que circulaven per les xarxes socials  no s'estaven complint les mesures de seguretat  per evitar contagis de Covid-19. La gota que va fer vessar el vas va ser una gravació en la qual el vocalista, Willy Bárcenas, exclamava:  «¡Ni una puta mascareta!»

Taburete ha provocat la indignació tant d'usuaris anònims com d'altres artistes i rostres coneguts del panorama musical nacional. Una és Lola Índigo, que va dedicar uns segons del seu concert a Castelló per remarcar la importància de mantenir la distància de seguretat i de portar la mascareta posada en tot moment. 

Notícies relacionades

«La cultura és segura. Hi ha moltes coses que no ho són. El sector artístic està sent el més danyat de tots,  és una irresponsabilitat que qualsevol artista animi que el públic no compleixi les normes de seguretat», va dir la intèrpret enmig del concert mentre el públic arrencava a aplaudir les seves paraules. 

«Si això passa, ni vosaltres podeu disfrutar de la resta dels concerts ni els artistes podem anar a aquests cicles. Llavors  eliminen l'oci i el treball de molta gent que ho necessita», va afegir Lola Índigo, que ha rebut una allau de comentaris positius per aquest al·legat que s'ha convertit en viral.