XOC A 'LOS DESAYUNOS'

Espinosa de los Monteros 'envia' al psiquiatre un tertulià de TVE, que anuncia accions legals

El portaveu de Vox i el periodista Antonio Papell han Tingut un tens enfrontament en el programa de Xabier Fortes

espinosa-monteros

espinosa-monteros

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els espectadors de ‘Los desayunos de TVE’ han sigut testimonis aquest dimarts, 14 de juliol, al matí d’uns moments carregats de tensió. Iván Espinosa de los Monteros, portaveu de Vox, ha connectat en directe amb el programa de Xabier Fortes i ha llançat un atac al periodista Antonio Papell, aconsellant-li que vagi «al psiquiatre» per unes declaracions que acabava de fer en l’espai de la televisió pública. 

Papell havia assenyalat que el líder del PP, Pablo Casado, no és «un moderat», perquè «ha pactat amb l’extrema dreta», a diferència «del que han fet Merkel i Macron». «Estem parlant d’una extrema dreta en un país que va estar alineat amb l’eix en la segona guerra mundial. Estem parlant d’aquesta mateixa extrema dreta», ha recalcat el tertulià minuts abans de la intervenció d’Espinosa de los Monteros. 

Quan ha entrat en directe, el polític de Vox ha arremès contra Papell sense pensar-s’ho dues vegades: «Estic escoltant amb certa preocupació coses que s’han dit durant els últims minuts i que mostren com estan d’inestables alguns periodistes, que en realitat són activistes disfressats de periodistes de l’esquerra radical». 

   Espinosa de los Monteros envia al psiquiatre un periodista, que es planteja demandar-lo 

«He escoltat dir que el PNB és un partit de gent moderada i assenyada, que no és independentista. El mateix periodista, el senyor Papell, ha connectat Vox amb fets històrics amb els quals no tenim res a veure», ha apuntat Espinosa de los Monteros, abans d’afegir: «Probablement forma part d’una espècie de teràpia que està passant ell amb els espectadors. Li aconsellaria una mica més de moderació, d’equilibri i de prudència. La teràpia que la porti a professionals de psiquiatria, que és on s’han de ventilar aquest tipus de problemes». 

«Ha dit coses que són intolerables i que en una televisió pública no es poden dir si estàs en una posició d’analista polític», ha assegurat Espinosa de los Monteros davant un Xabier Fortes que l’ha avisat de la seva excessiva duresa: «Quan parla de tractament psiquiàtric a un membre de la taula d’anàlisi, a tots ens pot posar en una situació en què no podem estar d’acord»

Així mateix, el presentador ha parlat de la importància que hi hagi varietat d’opinions a la televisió pública, moment en què el convidat l’ha tallat: «Sense necessitat d’insultar». «Vostè li ha dit que ha d’anar al psiquiatre, ja em dirà el que és això», ha replicat Fortes. 

Papell respon a Espinosa de los Monteros

Notícies relacionades

Per al·lusions, Papell ha pogut respondre a Espinosa de los Monteros i ha anunciat que posarà aquest assumpte en mans dels seus advocats: «No tinc res a preguntar-li perquè res del que pot dir em suscita interès. Únicament li vull anunciar que posaré en mans de l’Associació de la Premsa i del meu advocat el seu insult i la seva injúria, en què m’envia vostè al psiquiatre». 

«Tan sols vull deixar clar que defensaré, mentre exerceixi el periodisme, que a Vox, com als partits d’extrema dreta francesos i alemanys, cal posar-los un cordó sanitari, perquè els demòcrates no es poden ajuntar amb vostès», ha conclòs. 

Temes:

TVE