ABANS DE DEDICAR-SE A LA MÚSICA

Omar Montes recorda a 'Zapeando' els motius pels quals va abandonar la seva carrera com a boxejador

El guanyador de 'Supervivientes 2019' va acudir aquest divendres a laSexta per parlar de la seva faceta musical

omar-montes

omar-montes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Omar Montes, un rostre habitual dels platós de Telecinco, aquest divendres va fer el salt a laSexta per parlar de la seva carrera musical. El guanyador de ‘Supervivientes 2019’, que durant els últims dies també ha aparegut en altres formats com ‘El intermedio’ o els esports d’Antena 3, també va recordar el seu passat com a boxejador professional abans de dedicar-se al món de la música.

Durant la seva intervenció en el programa de Dani Mateo, Montes va revelar alguns dels motius que el van portar a abandonar l’esport: «Em van robar el campionat d’Europa de ‘kick boxing’. Llavors vaig deixar de lluitar perquè em vaig emprenyar molt».

El que va ser nòvio d’Isa Pantoja va afirmar que la preparació «va ser molt dura» al ser lluny de la seva família durant diversos mesos: «M’aixecava a les 6 del matí per córrer, l’última setmana gairebé no bevia aigua perquè soc amplet d’ossos i em costa donar el pes. Ho vaig passar fatal. Si arribo a perdre perquè em guanyen, ho accepto. Però si guanyo i em donen com a perdedor, per aquí no passo».

Notícies relacionades

El tema econòmic també va influir perquè Omar Montes decidís explorar altres terrenys professionals: «Vaig deixar l’esport perquè aquí a Espanya està molt mal pagat. Lluitava però per circumstàncies de la vida vaig tenir un fill i passava gana».

Sobre la seva incursió en la música, va destacar que sense la seva àvia no hagués sigut possible: «Sense ella jo no seria aquí. M’ajudava en tot, econòmicament, en el meu dia a dia, amb els meus problemes... Li feia cas en tot, a la meva àvia». «Em deia que patia molt cada vegada que anava a lluitar, que tornava amb la cara blava», va reconèixer a ‘Zapeando’.