A 'YA ES MEDIODÍA'

Brutal discussió entre Cristina Fallarás i Javier Negre per la manifestació de Vox: «Denuncia'm, Gestapo»

La periodista va criticar que el col·laborador no mantingués la distància de seguretat durant les concentracions del cap de setmana passat

ya-es-mediodia

ya-es-mediodia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la manifestació convocada per Vox el cap de setmana passat per protestar per la gestió del Govern central en la crisi del coronavirus, Cristina Fallarás i Javier Negre van protagonitzar aquest dilluns un fort enfrontament a ‘Ya es mediodía’. Tot va començar quan Sonsoles Ónega va obrir el debat sobre si es va guardar la distància de seguretat en les concentracions. «¿Et vas veure en risc? Tots allà tan junts...», va deixar caure davant el tertulià. 

«Jo portava la meva mascareta i tot en ordre. Vam ser a la manifestació guardant les mesures de seguretat des de primera hora del matí», va assegurar Negre. La seva versió no va convèncer Cristina Fallarás, que va posar en dubte que el col·laborador respectés les mesures de prevenció contra el coronavirus. «¿En aquest cotxe estaves guardant la distància de seguretat o vius amb Cristina Seguí?», li va etzibar mentre en pantalla s’emetien unes imatges en què apareixien tots dos junts en un descapotable. 

Després de l’apunt de Fallarás, Negre va intentar desviar l’atenció remuntant-se al 8-M: «¿Saps on no es va guardar la distància de seguretat? En aquesta manifestació que vau encoratjar». Davant la insistència de la periodista, el polèmic tertulià la va animar a prendre accions legals contra ell. «¡Denuncia’m, Gestapo!», li va etzibar. «Jo no et penso denunciar, estimat, ja t’ho faràs», li va contestar la comunicadora mentre li demanava «educació». 

Notícies relacionades

«Jo aquesta distància de seguretat l’he de mantenir amb els meus veïns i fins i tot amb els meus pares. L’únic que vaig veure en aquesta manifestació va ser Espinosa de los Monteros celebrant la mort. A tots vosaltres sortint al carrer per riure i celebrar, en un ambient festiu, el fet que milers de persones hagin mort», va afegir Fallarás sense ocultar la seva indignació: «La vostra celebració em va fer vergonya».

Negre va defensar que va sortir a manifestar-se per reivindicar el seu dret «a la llibertat d’expressió i per criticar el Govern», unes paraules que la periodista va tornar a rebatre de manera contundent: «El vostre dret i la vostra llibertat és la mort de la resta»