NOVETATS

'White Lines', del creador de 'La Casa de Papel', i altres sèries d'estrena per al cap de setmana

Una altra de les estrenes destacades és la de 'La Unidad', la nova sèrie espanyola de Movistar+ protagonitzada per Nathalie Piza

la-unidad-white-lines

la-unidad-white-lines

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cap de setmana d’estrenes a les principals plataformes de vídeo sota demanda. Un dels més destacats és el de ‘White Lines’, la nova sèrie d’Álex Pina, creador de ‘La Casa de Papel’Laura Haddock (‘Guardianes de la Galaxia’), Marta Milans () i Juan Diego Botto (‘Buena conducta’) en són els protagonistes. 

La història explica la investigació que inicia una dona quan el seu germà, un llegendari DJ de Manchester, apareix mort 20 anys després d’haver desaparegut a Eivissa. La seva recerca l’arrossegarà a un món de discoteques i mentides que l’obligarà a enfrontar-se al seu propi costat fosc en un lloc on la gent viu al límit.

‘La Unidad’ arriba a Movistar+

Aquest divendres va aterrar a Movistar+ ‘La Unidad’, la seva nova sèrie original basada en testimonis inèdits i experiències reals d’alts professionals de la lluita antiterrorista. Al capdavant del repartiment hi ha Nathalie Poza (‘Mientras dure la guerra’), que està acompanyada per altres noms com Michel Noher, Marian Álvarez, Luis Zahera, Raúl Fernández de Pablo, Fariba Sheikhan, Fele Martínez, Carlos Blanco, Amina Leony, Moussa Echarif o Hamid Krim.

Creada per Dani de la Torre i Alberto Marini, ‘La Unidad’ se centra en la detenció a Espanya del líder terrorista més buscat del món, cosa que converteix el país en el principal objectiu terrorista. Així comença un compte enrere sense que la població ho sàpiga i els membres de la Unitat especial contra el terrorisme gihadista, liderats per la comissària Carla Torres, s’enfronten a la missió secreta de desarticular-la contrarellotge, mentre intenten resoldre els conflictes d’unes vides personals que el seu ofici, en part, els ha arrabassat. 

Les estrenes de HBO i Amazon Prime Video

La gran novetat de la setmana en HBO és ‘La innegable verdad’, protagonitzada per Mark Ruffalo (‘Los vengadores’). L’actor dona vida als dos germans bessons idèntics Dominick i Thomas Birdsey en una història familiar que narra les seves vides paral·leles amb tocs d’èpica, traïció, sacrifici i perdó. 

Ambientada a la ciutat fictícia de Three Rivers, Connecticut, la sèrie mostra Dominick i Thomas en diferents etapes de les seves vides, començant en el seu present a principis de la dècada de 1990, amb els dos germans pròxims a la mitjana edat, i alternant amb els records de Dominick en la seva joventut i infància.

Notícies relacionades

‘The last narc’ és el llançament principal d’Amazon Prime Video per al cap de setmana. Aquest docusèrie se centra en l’assassinat més notori de la història de la DEA, el de l’agent Enrique ‘Kiki’ Camarena. Al llarg de les seves quatre parts, descobrirà què va ser el que va passar exactament i per què. 

L’altament condecorat Héctor Berellez, a qui se li va assignar liderar la investigació de la DEA de la mort de Camarena, desgrana el mite i la propaganda per revelar l’esgarrifosa veritat d’una conspiració que abasta des dels camps de la mort de Mèxic als passadissos de poder a Washington, D.C.