AL CONGRÉS

Abascal, contra 'Supervivientes': critica Sánchez per permetre «televisió porqueria en directe»

El líder de Vox també va atacar TVE per 'Diarios de la cuarentena', la seva nova 'sitcom' sobre el confinament

santiago-abascal

santiago-abascal

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant dijous al matí, 9 d’abril, els líders i representants dels principals partits polítics es van reunir al Congrés dels Diputats amb l’objectiu d’abordar diversos assumptes relacionats amb la crisi del coronavirus, així com per votar la pròrroga de l’estat d’alarma fins al pròxim 26 d’abril. 

Santiago Abascal, líder de Vox, va voler aprofitar la seva intervenció per atacar una vegada més TVE. En aquesta ocasió, va arremetre contra la televisió pública per la posada en marxa de ‘Diarios de la cuarentena’, una ‘sitcom’ setmanal sobre el confinament protagonitzada per Carlos Bardem, Gorka Otxoa i Carlos Areces, entre d’altres, des de les seves pròpies llars. 

Notícies relacionades

«Per a vostès sembla que l’essencial és que a TVE es gravin sèries i comèdies sobre l’empresonament dels espanyols. Maleïda la gràcia, amb milers de morts», va dir el polític per criticar tant la gestió de l’Executiu de Pedro Sánchez com l’aposta audiovisual de La 1 per amenitzar la quarantena dels seus espectadors. 

Però les crítiques d’Abascal referents al sector televisiu no es van quedar aquí, ja que també va acusar el Govern de «mantenir programes de televisió porqueria en rigorós directe», fent una clara al·lusió a espais de Telecinco com ‘Supervivientes’ o ‘Sálvame’