DESPRÉS D'ATACAR LA CULTURA

Jaime Lorente ('La Casa de Papel') respon a Vox: «Lluitem contra aquests partits feixistes»

El conegut actor ha donat la seva opinió sobre el partit de Santiago Abascal després dels seus atacs al món de l'espectacle

jaime-lorente

jaime-lorente

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Diumenge passat, Vox tornava a la càrrega contra la cultura amb un polèmic tuit en què afirmava que «Espanya pot viure sense els seus titellaires, però no sense els seus agricultors i ramaders». El missatge, que apuntava a cares com Javier Bardem, Pedro Almodóvar i Eduardo Casanova, va provocar la indignació d’artistes i cares del món de la televisió com Paco León, Cepeda i Anabel Alonso. 

Jaime Lorente, actor conegut pels seus papers en sèries i pel·lícules com ‘La casa de papel’ i ‘¿A quién te llevarías a una isla desierta?’, també va arremetre contra el partit d’extrema dreta pels seus atacs a la cultura: «Em produeixen el fàstic més profund. Les vostres maneres són un pou de merda, com la vostra educació.» «¿Fa falta insultar d’aquesta manera la feina d’uns per elogiar la d’altres? Potser us hauríeu de llegir «Ética a Nicómaco» per aprendre a viure en societat», va afegir en un altre tuit. 

Notícies relacionades

Una ferma actitud que l’actor ha mantingut en una entrevista al programa ‘El cine en la SER’. «Cal ser molt mediocre, molt roí, i no utilitzo paraules més greus perquè no és d’educació. El que estan fent és terrible. En aquest moment d’unió, el fet de voler separar d’aquesta manera és d’una baixesa tremenda. És el moment d’estar més units que mai», ha afirmat l’intèrpret, un dels més contundents contra Vox. 

A més, Lorente ha considerat que el partit liderat per Santiago Abascal s’està deixant veure tal com és: «Realment és una carta de presentació». «Espero que la gent s’adoni del que volen fer i que no se’ls doni més bombo. Espero que partits així desapareguin ben aviat. Que lluitem contra el coronavirus i contra aquests partits feixistes que no ens deixen viure en llibertat», ha conclòs a l’espai.