AMB L'SCOTT

Mercedes Milá viatja a Itàlia sense por del coronavirus: «El meu germà Lorenzo em va treure la por»

La presentadora ha posat rumb a Roma per gravar una de les noves entregues de 'Scott y Milá'

mercedes-mila-2

mercedes-mila-2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sense por del coronavirus. Així s’ha mostrat Mercedes Milà en l’últim vídeo que ha compartit en el seu compte d’Instagram, en què comunica que viatjarà a Itàlia per gravar una de les entregues de ‘Scott y Milá’, el programa que presenta a #0. 

«Era un programa que el vam preparar amb tota la il·lusió, però no teníem ni idea que s’armaria la que s’ha armat amb el coronavirus», comença dient en un dels seus ‘stories’, en què afirma que tot i que van plantejar suspendre la gravació, finalment han decidit seguir cap endavant. 

Notícies relacionades

El responsable que hagi canviat d’opinió és el seu germà, Lorenzo Milá, que fa uns dies va realitzar una connexió amb el Canal 24 Horas en què va intentar rebaixar el to alarmista d’altres mitjans. «Ens ha tret la por de sobre. Crec que no hi haurà moment més bonic per veure la ciutat, Roma buida», explica Milá. 

La presentadora tornarà a estar acompanyada pel seu gos Scott, l’altre pilar sobre el qual se sustenta el programa que pròximament estrenarà la seva segona temporada a Movistar+. «L’Scott veurà la seva cosina en un moment increïble, amb la ciutat buida de turistes i gairebé tot tancat. Nosaltres estarem treballant», diu en el vídeo.