AMB JORGE JAVIER I CARMEN ALCAYDE

Telecinco transforma 'Sálvame banana' en 'Sálvame tomate' i anuncia un especial del mític programa

La cadena de Mediaset recuperarà l'esperit d''Aquí hay tomate' per una tarda

aqui-hay-tomate

aqui-hay-tomate

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Aquí hay tomate’ torna a Telecinco amb motiu del seu 30 aniversari. Aquest dilluns 9 de març a partir de les 20:00 hores, ‘Sálvame banana’ es transformarà en ‘Sálvame tomate’ per recuperar l’esperit del recordat format que es va emetre amb gran èxit a les sobretaules de la cadena. Des del 2003 fins al 2008, any del seu acabament, va ser presentat per Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde

La parella de presentadors es retrobarà i tornarà a asseure’s a la famosa taula del programa en l’edició especial d‘’Aquí hay tomate’. Durant l’emissió de l’espai, Jorge Javier i Carmen connectaran amb tres dels seus mítics reporters: Mar Torres, Miquel Serra i Alfonso Ferrandis. Com no podia ser de cap altra manera, tampoc faltaran els clàssics esquers que van crear escola, així com vídeos plens d’ironia sobre l’actualitat de la premsa rosa. 

 

Notícies relacionades

Més enllà d’aquest especial, la marca ‘Sálvame tomate’ arribarà per quedar-se. A partir de dimarts, ‘Sálvame banana’ desapareixerà de la graella de Telecinco tal com el coneixem. Tot i que els seus continguts seran pràcticament els mateixos, canviarà de nom en record del polèmic format del cor que, sens dubte, va marcar un abans i un després a la cadena de Mediaset. 

‘Sálvame banana’ va néixer el novembre de l’any passat, després de la sobtada cancel·lació de ‘Pasapalabra’. Des d’aleshores, gràcies als seus continguts habituals i al concurs ‘El tirón’ de Christian Gálvez, ha aconseguit mantenir el lideratge en la seva franja d’emissió (20:00-21:05) sobre ‘¡Boom!’ que, no obstant, li segueix de prop i ha aconseguit el ‘sorpasso’ amb alguna de les seves entregues. 

Temes:

Sálvame