CONFESSIONS

Danna Paola a 'La resistencia': «Vaig patir molt 'bullying' i vaig estar a punt de retirar-me»

L'actriu mexicana va visitar el programa de David Broncano per promocionar la tercera temporada d''Élite'

danna-paola

danna-paola

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts a la nit, Danna Paola va entrar al plató de ‘La resistencia’ amb un ganivet a la mà. Seguint els passos d’Ignatius Farray, la coneguda actriu mexicana no s’ho va pensar dues vegades i va començar a tallar el sofà que va comprar fa unes setmanes el futbolista Dani Parejo. Tota una declaració d’intencions de l’entrevista, ja que la protagonista d’‘Élite’ es va ficar de ple en la dinàmica de David Broncano

La jove intèrpret va acudir al ‘late night’ de #0 per promocionar la imminent estrena de la tercera part de la sèrie adolescent, que estarà disponible a Netflix a partir del 13 de març. «Vaig cancel·lar a Pablo Motos per venir a veure’t», va assegurar Danna mentre disfrutava de les comoditats de la luxosa butaca del programa. «Vindré més sovint perquè em consentin així», va dir mentre demanava una mica de tequila. 

Durant la seva conversa amb Broncano, la també cantant va reconèixer que en el passat es va veure embolicada en alguna baralla: «Si m’estàs veient... Tornaré a buscar-te», va dir fent broma Paola, que va voler matisar les seves paraules: «Vaig clavar una bufetada a una noia perquè m’estava dient que estava lletja. Em molestava, tenia set anys i ella era més gran que jo, en tindria 11». 

Notícies relacionades

Paola també va reconèixer que és una «drama queen», el que recorda inevitablement al personatge que interpreta a ‘Élite’. No obstant, es va posar una mica més seriosa al confessar que va estar a punt d’abandonar la vida pública: «Fa set anys vaig voler retirar-me del medi artístic perquè estava farta de tot. Volia ficar-me a estudiar Gastronomia al Cordon Bleu». 

«Era una adolescent molt rebel», va reconèixer la convidada, que va explicar que va canviar d’opinió quan li va arribar l’oportunitat de protagonitzar l’obra ‘Wicked’. «Jo era la bruixa verda, inconfusible, per això em vaig mantenir i vaig creure en mi com a cantant. Sempre vaig patir molt ‘bullying’, perquè la gent no creia en mi i no em prenia seriosament, va ser complicat», va revelar a ‘La resistencia’ abans de concloure: «Avui dia ja cuino, canto i actuo».