RUMB A HONDURES

Llista de concursants oficials de 'Supervivientes 2020'

Telecinco revela durant aquests dies el càsting de la nova edició del 'reality' de supervivència

supervivientes

supervivientes

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A poc més d’una setmana perquè arrenqui la nova temporada de ‘Supervivientes’, Telecinco continua revelant la llista de concursants famosos que viatjaran fins a Hondures, que serà casa seva durant els pròxims tres mesos. De moment, la cadena ha confirmat de manera oficial els noms de nou personatges molt coneguts. Tots ells participaran en «l’edició més extrema» del ‘reality show’, que tornarà a comptar amb Jorge Javier Vázquez, Lara Álvarez, Jordi González i Carlos Sobera com a presentadors.

Albert Barranco

‘Mujeres y hombres y viceversa’ va ser el programa on Albert Barranco es va donar a conèixer per al gran públic. Primer va ser pretendent i més endavant va aconseguir el cobejat tron, on va tenir Violeta Mangriñán com a pretendent. La noia va participar l’any passat a ‘Supervivientes’ i va haver d’abandonar per problemes de salut, però l’organització li va donar l’oportunitat de tornar a intentar-ho aquest any. No obstant, la seva tornada encara està en l’aire.

Rocío Flores

YOTELE va avançar en exclusiva el passat 17 de gener que Rocío Flores ja havia firmat el contracte com a concursant de ‘Supervivientes’. Després d’endinsar-se en el món de la televisió com a defensora del seu pare, Antonio David Flores, en la setena edició de ‘GH VIP’, la noia es convertirà en protagonista del seu propi concurs. No hi ha dubte que la filla de Rocío Carrasco donarà molt contingut als programes de Telecinco durant la seva permanència a Hondures. 

Bea Retamal

També coneguda amb el sobrenom de ‘naranjita’, Bea va aconseguir fer-se amb la victòria de ‘Gran hermano 17’ (mateixa edició en què va participar Adara) malgrat que va ser expulsada per l’audiència a la cinquena gala. La concursant va poder tornar a la casa gràcies a la vida extra que estava a la caixa que li va cedir una de les seves companyes. Un gir que li va permetre continuar amb el concurs fins a la gran final, on es va emportar el maletí amb els 300.000 

Ivana Icardi

Ivana Icardi, exconcursant de ‘Grande fratello’ i germana del futbolista Mauro Icardi, va començar a ser coneguda a Espanya per les seves aparicions en alguns programes de Telecinco per l’‘affaire’ que va tenir en el passat amb Gianmarco Onestini, participant de l’última edició de ‘GH VIP’ i ‘El tiempo del descuento’. 

Nyno Vargas

Aquest portal també va avançar en exclusiva la participació del cantant Nyno Vargas. Tot i que la seva trajectòria musical ha estat molt lligada al flamenc, a poc a poc ha anat evolucionant al hip-hop i en els últims temps cap al reggaeton. Es tracta d’un perfil conegut en la indústria discogràfica, ja que té 23 temes publicats, però pràcticament nou en l’àmbit televisiu. 

José Antonio Avilés

El polèmic col·laborador de ‘Viva la vida’ farà el salt a la telerealitat després d’haver protagonitzat bronques cap de setmana sí i cap de setmana també amb personatges com Ylenia, Carmen Borrego o Violeta, entre d’altres.

Vicky Larraz

Fitxatge avançat en exclusiva per YOTELE, Vicky Larraz també es posarà a prova a l’illa de ‘Supervivientes’. La popular cantant farà així un important salt professional en el ‘reality’ de Telecinco. D’aquesta manera, es podrà donar a conèixer a noves generacions que no van viure la seva època daurada en la indústria, mentre que tots aquests seguidors que porten al seu costat durant més de tres dècades podran tornar a veure-la en televisió. 

Hugo Sierra

‘Supervivientes’ serà el segon ‘reality’ al qual s’enfrontarà Hugo Sierra, el guanyador de ’GH Revolution’ que durant els últims mesos ha protagonitzat una de les trames que més ha donat de què parlar als programes de Telecinco. L’uruguaià s’ha situat al centre del focus mediàtic després de la seva ruptura amb Adara, que quan va conèixer Gianmarco a la casa de Guadalix de la Sierra es va adonar que ja no estava enamorada d’ell. 

Alejandro Reyes

Notícies relacionades

Una de les bombes de ‘Supervivientes’ és el fitxatge d’Alejandro Reyes, fill d’Ivonne Reyes i Pepe Navarro, com va avançar YOTELE en exclusiva. El jove, que cursa estudis d’interpretació, és conegut per a l’audiència des que va néixer per ser fill de qui és, tot i que fins ara no havia participat en cap programa de televisió, per la qual cosa el ‘reality’ de Jorge Javier Vázquez serà el seu gran debut mediàtic.

Fani:

Tot i que encara no ha sigut confirmada de manera oficial per Telecinco, aquest portal va poder conèixer en exclusiva que Fani, gran protagonista de ‘La isla de las tentaciones’, també saltarà des del famós helicòpter del programa.