NOVA SECCIÓ

María Jesús Ruiz imita Alaska en el particular 'Tu cara me suena' de 'Sálvame'

La model ha tornat a l'espai de Telecinco amb una secció en què haurà d'imitar cantants

maria-jesus-ruiz

maria-jesus-ruiz

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ ha recuperat María Jesús Ruiz com a col·laboradora. Mesos després de la seva sortida del programa, la model ha tornat al format de La Fábrica de la Tele amb una nova secció sota el braç: ‘La pequeña Ruizeñora’. Després de la seva incursió al món de la música amb el llançament del seu primer single, la també ‘opinionista’ de ‘MYHYV’ haurà de caracteritzar-se cada setmana d’un cantant i interpretar una de les seves cançons en directe

La nova secció de ‘Sálvame’ recorda inevitablement ‘Tu cara me suena, que actualment emet amb gran èxit d’audiència la seva vuitena edició a la nit dels divendres d’Antena 3. Durant la tarda d’ahir, María Jesús va començar el seu nou repte televisiu convertida en Alaska. La col·laboradora va estar molt còmoda durant la seva actuació al centre del plató, on va haver d’interpretar l’himne ‘A quien le importa’

«Soc aquí per convertir-me en una estrella de la cançó», afirmava María Jesús en el vídeo de presentació d’aquesta nova secció. L’encarregat d’ajudar-la cada setmana serà el productor musical Alejandro Abad. «M’ha tocat la difícil tasca de ser ‘coach’ de veu de María Jesús Ruiz, necessitaré un miracle amb tota seguretat», reconeixia el cantant, que es va mostrar sorprès a l’assabentar-se que la seva alumna no sabia què és «un vibrato». 

Els col·laboradors aproven l’estrena de María Jesús

Notícies relacionades

«Jo l’he disfrutat molt. A mi em van ensenyar que quan un disfruta el que fa es transmet», va assegurar María Jesús després de la seva estrena a l’escenari de ‘Sálvame’. No obstant, va fer autocrítica i va reconèixer que estava molt emocionada i que se li havien anat algunes notes. 

Els encarregats de jutjar les actuacions de María Jesús seran els mateixos col·laboradors de ‘Sálvame’, que ahir es van mostrar molt benèvols amb ella. De fet, Lydia Lozano, Belén Esteban, Mila Ximénez, Kiko Matamoros, Gustavo González i Gema López van valorar positivament el número que va realitzar, mentre que Antonio Montero va ser el més crític i va decidir donar-li un vot negatiu. 

Temes:

Sálvame