PETIT ENSURT

Jordi Évole pateix un principi de cataplexia durant la seva visita a 'El hormiguero'

El periodista pateix una malaltia que li pot provocar desmais després de riure

jordi-evole

jordi-evole

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Motos va rebre aquest dimecres a ‘El hormiguero’ Jordi Évole, que diumenge torna a La Sexta amb el seu nou programa després de ‘Salvados’. El periodista, que ha aconseguit entrevistar per primera vegada  Oriol Junqueras des de la presó i amb càmeres per a ‘Lo de Évole’, va xerrar amb el presentador sobre el seu nou projecte. Això va donar peu a què tots dos recordessin alguns delictes que van cometre en el passat. 

Si bé Évole va revelar que una vegada el van enxampar intentant robar la banda sonora de la pel·lícula ‘Barrio’, Motos va recordar que va voler emportar-se una revista sense pagar en companyia del seu amic Justicio. El nom va provocar les rialles del convidat, que va haver de recolzar el cap sobre la taula durant diversos segons

Al veure que no es reincorporava, Motos va començar a preocupar-se: «A veure si et desmaiaràs». «Poca broma», va afegir abans de recordar que Évole pateix cataplexia, una malaltia que pot provocar desmais després d’un atac de riure. «M’ha donat una miqueta, però m’estic curant», va confessar el periodista després de recuperar-se.

«Ara em desmaio menys perquè em medico», va aclarir el rostre de La Sexta, que precisament havia revelat en una de les seves anteriors visites a ‘El hormiguero’ que té aquesta malaltia. «Ha sigut molt bonic per a la meva família. Ara als meus pares, vagin on vagin, els pregunten com està el seu fill»

Notícies relacionades

«Fins i tot s’ha publicat que tinc una malaltia terminal. Quan ric em venen esvaniments. No sé si va ser pel ‘clickbait’, però alguns digitals van posar coses com que tinc una malaltia incurable o que deixaria la televisió per això», va lamentar Évole, que va preferir prendre-s’ho amb humor: «Crec que aquest any l’Ondas me l’han donat pòstum. Si seguim per aquest camí potser aquest any em donen el Princesa d’Astúries»

«Tinc cataplexia, però no passa res. Prenc una medicació cada nit que em permet dormir millor i estic tractat a l’hospital, serà una cosa segurament per tota la vida, però no és gens greu», va voler dir per tranquil·litzar durant la seva entrevista en ‘El hormiguero’.