MOMENT DIVERTIT

Glòria Serra parla a 'El hormiguero' del seu vídeo viral amb una vaca: «No entenc que em fes cas»

La presentadora d''Equipo de investigación' va recordar amb Pablo Motos com va ser el moment de la gravació

gloria-serra

gloria-serra

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Glòria Serra va canviar aquest dimarts les càmeres d’‘Equipo de investigación’ per les d’‘El hormiguero’. La periodista va acudir a divertir-se com a convidada al programa de Pablo Motos, on va parlar sobre l’origen del famós vídeo en el qual atura una vaca fent-li un gest amb la mà al mig d’un reportatge. 

Unes imatges que, tal com va recordar la seva protagonista, s’han convertit en tot un fenomen viral i en un mem molt utilitzat a les xarxes socials. «Em va xocar, era per desesperació», va assegurar Serra abans d’explicar com va ser la gravació.

«Érem al camp amb les vaques de fons, tot molt bucòlic. Vam posar el trípode, la càmera... Quan estava preparada i em vaig posar a parlar, les vaques se n’anaven. Tot el matí així, les vaques fugint de mi pel prat», va relatar davant del presentador. 

Notícies relacionades

La comunicadora llavors va tornar a començar amb la seva entradeta i, al veure moviment darrere de les càmeres, pensava que les vaques havien tornat a desaparèixer del pla. No obstant, va passar el contrari: «Em vaig girar, vaig veure que estava venint cap a mi i em va sortir fer això. El més xocant és que la vaca em va fer cas, és una cosa que avui encara no entenc». 

Després de veure les divertides imatges, Serra va assegurar que la vaca «era dolenta»: «Va sentir al meu càmera dir que estàvem llestos i en aquell moment es va posar a caminar». «És un ésser malvat, per això l’havia de parar. Era el Darth Vader en vaca», va dir entre rialles a ‘El hormiguero’.

Temes:

El hormiguero