ESTRENA

La Sexta estrena diumenge 'Lo de Évole' contra 'El tiempo del descuento' i 'OT 2020'

El nou format capitanejat per Jordi Évole serà una sèrie documental sobre la presó i les seves conseqüències

jordi-evole

jordi-evole

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jordi Évole ja té data de tornada a La Sexta. Després de la seva sortida de ‘Salvados’, el periodista es posarà al capdavant d’un programa a partir de diumenge que ve, 2 febrer, a les 22.30 hores. ‘Lo de Évole’, títol del format produït per Producciones del Barrio, serà una sèrie documental sobre la presó i les seves conseqüències. 

En l’avançament publicat aquest diumenge per la cadena d’Atresmedia, Évole es reuneix amb alguns personatges coneguts que han passat per la presó. Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona; Francisco Granados, ex secretari general del PP de Madrid, i Santiago Cobos, un dels presos més coneguts de la crònica negra del nostre país, són alguns dels que han accedit a participar en aquest nou projecte de La Sexta. 

Notícies relacionades

‘Lo de Évole’ estarà apadrinat pel periodista i director Jesús Quintero. «Volia que en el primer programa hi hagués Quintero. El primer que em va passar pel cap va ser quan ell va fer ‘Cuerda de presos’», diu Évole en les primeres imatges del seu nou programa, que, tal com es pot apreciar, tindrà una imatge i una estètica molt cuidades. 

A partir del diumenge que ve, La Sexta entra en la guerra de les audiències en una nit dominada per ‘El tiempo del descuento’, que ha liderat amb comoditat en les seves tres primeres gales. ‘Lo de Évole’ també s’enfrontarà a ‘OT 2020’ a TVE-1, a ‘Cuarto milenio’ a Cuatro i al cine d’Antena 3

Temes:

Jordi Évole