A 'VIVA LA VIDA'

Terelu respon a les dures acusacions de Kiko Hernández: «Em fa vergonya»

La filla de María Teresa Campos ha tornat a situar-se en el focus de les crítiques del col·laborador de 'Sálvame'

terelu

terelu

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Hernández s’ha mostrat especialment dur amb les Campos durant els últims dies. El col·laborador de ‘Sálvame’ ha arribat a afirmar que Terelu i Carmen Borrego han «arrossegat» una «llegenda del periodisme» com María Teresa Campos a «fer platós i ‘realities’». Com era d’esperar, ‘Viva la vida’ ha recollit les seves paraules i Terelu ha respost per al·lusions. 

«Em fa fins a vergonya, fixa’t», va replicar visiblement molesta després de veure el vídeo que recollia els atacs del seu excompany. «El que sento de veritat és vergonya, vergonya que algú sigui capaç de pronunciar totes aquestes barbaritats i maldats», va afegir la comunicadora. 

En les seves declaracions, Kiko també va deixar caure que Terelu podria haver estat ‘col·locada’ en més d’una ocasió per la seva mare, una cosa que li va fer especialment mal. «He treballat tota la meva vida, vaig començar a treballar als 18 anys», va recordar la col·laboradora de ‘Viva la vida’ mentre Emma García assegurava que no havia de «donar explicacions». 

Notícies relacionades

«Crec que tothom pot opinar, però hi ha coses que són absolutament innecessàries», va afirmar la presentadora abans que Terelu continués amb la seva resposta: «Després hi ha gent que la molesta i escandalitza que jo digui que no veig el programa. ¿Algú pot pensar que em puc asseure a veure això? ¿Per veure una justícia rere una altra?». 

«Arriba un moment en què m’és igual. No hi ha cap justificació per abocar aquest tipus de manifestacions. De la meva boca mai ha sortit ni sortirà res així», va assenyalar la filla de María Teresa Campos, que va deixar un encàrrec a Kiko: «És més descrèdit per a qui fa això que per a la persona que es pretén ofendre». 

Temes:

Terelu Campos