ABANS DE LES CAMPANADES

L'emprenyament d'Alberto Chicote a 'Espejo público': «És una pregunta molt poc elegant»

El xef no va ocultar el cabreig després que Saúl Ortiz li fes una pregunta sobre la seva roba interior

alberto-chicote

alberto-chicote

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alberto Chicote va anar aquest dilluns a ‘Espejo público’ per parlar de les que seran les seves quartes campanades consecutives a Atresmedia com a presentador. El carismàtic xef, que acomiadarà el 2019 en companyia de Cristina Pedroche, va parlar amb els col·laboradors de l’espai matinal i va respondre a les seves preguntes amb total normalitat fins que en va arribar una que no li va fer cap gràcia. 

El rostre de ‘Pesadilla en la cocina’ es va quedar sense paraules quan Saúl Ortiz va plantejar una qüestió que el va agafar per sorpresa: «¿Demà portaràs roba interior?». Tot i que els companys del periodista van començar a riure, el convidat no va esbossar ni mig somriure i va protagonitzar uns segons carregats de tensió en l’ambient. «¿De veritat?», va preguntar mentre mirava al seu voltant. 

«A Cristina li pregunten cada any que si porta roba interior», va provar de justificar Saúl sense èxit. «A mi ningú em pregunta que si porto calçotets perquè és del tot evident», va respondre un tallant Chicote abans de llançar-li un altre dard al periodista. «A mi no se m’ocorreria preguntar-te si portes calçotets o no», va deixar anar el presentador, que va qualificar la pregunta de «poc elegant». «És una broma», va apuntar el periodista abans que canviessin de tema. 

Així seran les campanades d’Antena 3

La nit de Cap d’Any a Antena 3 compta amb el vestit de Cristina Pedroche com a principal carta per atrapar els espectadors. Després de l’èxit de l’any passat, la cadena d’Atresmedia torna a apostar per les campanades des de la Puerta del Sol amb la col·laboradora de ‘Zapeando’ i Alberto Chicote.

Notícies relacionades

Els moments previs al raïm, Antena 3 oferirà a partir de les 22:10 ‘Adiós 2019’, un zàping especial que recorrerà els millors moments de l’any de la mà d’Anna Simón i Arturo Valls.

El moment cabdal arribarà a les 23:45, quan la presentadora i el xef acomiadin l’any i ella reveli el seu secret més ben guardat en les que són les seves cinquenes campanades a la cadena, que ja s’ha convertit en una tradició. Després de donar la benvinguda a l’any, Antena 3 engega el 2020 amb el karaoke musical ‘Cantando al 2020’.