ESTRENES I TORNADES

La segona temporada de 'Pequeñas coincidencias', entre les sèries que arriben a Amazon Prime Video al gener

'Treadstone', 'Star Trek: Picard' i 'Our Man in Japan' també aterren a la plataforma

url-ldoeneienennnfnf

url-ldoeneienennnfnf

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Al gener arriba a Amazon Prime Video amb una al·luvió d’estrenes i tornada. Un dels més destacats de la plataforma d’entreteniment és la segona temporada de ‘Pequeñas Coincidencias’,la comèdia romàntica que explica la història d’amor de Marta (Marta Hazas) i Javi (Javier Veiga) i com, després de passar junts 12 mesos idíl·lics, ara s’enfronten al repte de voler formar una família.

La segona temporada de la sèrie estarà disponible en exclusiva a Amazon Prime Video el dimecres 15 de gener a Espanya, als Estats Units i a Llatinoamèrica. El rodatge, que es va acabar l’octubre passat, s’ha dut a terme a Madrid.

‘Our man in... Japan’ – 3 de gener

Quinze anys després des de la seva primera visita al Japó com un desconcertat turista, James May s’embarca en una recerca per entendre la singularitat, complexitat i l’extraordinari del país. Lloc de naixement de el haiku i les formes d’art clàssiques dirigides pels principis de Wabi (bellesa natural), Sabi (inspiració natural) i Yugen (gràcia i subtilesa)

‘Treadstone’ – 10 de gener

‘Treadstone’ arriba el pròxim 10 de gener a Amazon Prime Video de la mà dels productors de la franquícia ‘Bourne’. La sèrie explora l’origen i l’actualitat de l’Operació Treadstone, l’encobert programa Black Ops de la CIA que utilitza la modificació del comportament per convertir els reclutes en assassins gairebé sobrehumans, centrant la seva primera temporada en el seguiment dels agents dorments en tot el món a mesura que es «desperten» misteriosament per reprendre les seves missions mortals.

‘Star Trek: Picard’ – 24 de gener

Notícies relacionades

Els fans de la saga ‘Star Trek’ estan d’enhorabona gràcies a la plataforma d’entreteniment americana amb l’estrena de ‘Picard’. La producció presenta de nou Sir Patrick Stewart en el seu icònic paper com Jean-Luc Picard, que va interpretar durant set temporades a ‘Star Trek: La nova generació’. Aquest nou spin-off seguirà l’emblemàtic personatge en el pròxim capítol de la seva vida. 

ALTRES ESTRENES

ALTRES ESTRENES

  • ‘Litus’: 3 de gener
  • ‘Toni Kross’: 5 de gener
  • ‘El mundo es suyo’ 12 de gener
  • ‘Troop Zero’: 17 de gener
  • ‘La primera purga: la nit de les bèsties’: 25 de gener