MOLT SINCERA

Eva Amaral sorprèn a 'La resistencia' amb la seva resposta a la pregunta del sexe

La vocalista de l'emblemàtic grup musical va acudir amb el seu company, Juan Aguirre, al 'late night' de David Broncano

eva-amaral

eva-amaral

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amaral ha tornat al panorama musical amb el seu vuitè àlbum: ‘Salto al color’. Un treball que el grup va promocionar dimecres passat al plató de ‘La resistencia’,on els seus dos integrants, Eva Amaral i Juan Aguirre, es van enfrontar, a més, a les preguntes de David Broncano. Les relacions sexuals i els diners van ser, una vegada més, els temes que més van cridar l’atenció dels espectadors. 

En concret, la vocalista d’Amaral va sorprendre amb la seva resposta a la primera de les qüestions: «Follar, malament, perquè estem pencant molt últimament i arribo cansada a casa». A causa de les possibles interpretacions de les seves paraules, Broncano va voler sortir de dubtes: «¿Però amb aquest malament et refereixes a quantitatiu o qualitatiu? ¿Estàs follant poc o bastant però malament?». 

Notícies relacionades

Llavors Amaral va matisar que es referia a la freqüència: «De quantitat, una vegada a la setmana o dues». Va ser llavors quan una veu entre el públic va exclamar amb sorpresa: «¡Collons!». Una intervenció espontània que va desencadenar les rialles al teatre on es grava el programa.

 «Ha sigut preciós, perquè aquí venen nois mil·lennistes i s’han quedat com: ‘Cony, si se n’està fent un fart’. ¡Us ha posat al vostre lloc, que aneu de guais amb 20 anys i Eva Amaral s’està fent un fart de follar!», va dir Broncano abans d’agrair-li a l’entrevistada la seva sinceritat.