ENTREVISTA AMB BRONCANO

'La resistencia': els Javis responen les preguntes "dels diners i follar" i parlen de les seves parts íntimes

Els creadors de 'Paquita Salas' van assistir aquest dijous al late night que presenta David Broncano a #0

javis

javis

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els Javis van visitar ahir a la nit 'La resistencia' de #0 per promocionar la tercera temporada de 'Paquita Salas', disponible des d’aquest mateix divendres a Netflix. No obstant, com és habitual en les entrevistes de David Broncano, la conversa va estar centrada en altres assumptes que poc o gens havien de veure amb la sèrie. De fet, els directors es van atrevir a parlar fins i tot de temes molt privats.

Tan sols cinc minuts després de la seva entrada a l’escenari, i animats pel mateix presentador, els convidats van comentar la "mida" de les seves parts més íntimes. "Jo crec que ell és el tall, va assegurar Ambrossi amb referència al membre de la seva parella. "¿Big Dick Javi i Small Dick Javi?", va preguntar Broncano per a sorpresa del director, que va voler aclarir les seves paraules: "¡No, small no! Diguem que super big i big".

Notícies relacionades

En el tram final de l’entrevista, va arribar l’esperat moment en què Broncano va deixar anar les dues preguntes que no poden faltar: "Els diners i follar". "¿100.000 euros cada un?", va preguntar el conductor del programa, que va rebre la negativa de Calvo: "T’has quedat curt, fill". Finalment, van reconèixer que cada un d’ells tenen al banc una quantitat aproximada de 300.000 euros.

Pel que fa al nombre de relacions sexuals que han tingut l’últim mes, Calvo va començar dient que tenen "poc temps" a causa de tot el treball que tenen a sobre. Després que un dels assistents entre el públic els animés que ho diguessin alhora, els Javis van coincidir en la seva resposta: "¡Zero!". "No hi ha temps, arribes mort, estem rodant... ha sigut un juny sec", va reconèixer Calvo abans que Ambrossi confirmés que ha sigut "terrorífic".