ESPERADA TORNADA

Risto Mejide torna a 'TEM' després de la seva baixa per paternitat amb un missatge: «Premsa espanyola manipuladora»

El presentador va lluir una camisa en la qual podia llegir-se una frase carregada d'ironia

risto

risto

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Risto Mejide va tornar aquest dilluns a ‘Todo es mentira’ després d’una temporada allunyat de la televisió a causa de la seva baixa per paternitat. El presentador va tornar a agafar d’aquesta forma les regnes del seu programa, que durant les últimes setmanes ha centrat part dels seus continguts en la tensió que s’ha viscut a Catalunya després de conèixer-se la sentència del procés. 

Per aquesta raó, Risto va voler lluir una camisa blanca en la qual podia llegir-se una de les frases més corejades durant les protestes a Barcelona: «Premsa espanyola manipuladora». «Feia temps que volia tornar d’aquesta manera, espero que ho pugueu llegir bé tots», deia el comunicador mentre s’apartava la corbata perquè el missatge pogués veure’s correctament. 

Es pot recordar que fa uns dies, enmig dels disturbis a Barcelona, Risto va enviar un missatge al seu programa en el qual assegurava que existia «una guerra per la veritat», la qual no es troba «en un sol vídeo o en un sol tuit». 

«La veritat no és el que hem dit des del nostre programa, perquè li falta tot allò que hem deixat de dir. Si edites un vídeo ja l’estàs manipulant, ja estàs obviant una part que segurament era important per a algú», va afirmar. 

Risto aplaudeix la feina dels seus companys

Notícies relacionades

D’altra banda, Risto va voler demanar un aplaudiment per a Marta Flich, Antonio Castelo, Miguel Lago i Elsa Ruiz «per aquests meravellosos programes que ens han donat en la meva absència». «M’han semblat increïbles, de veritat», va afegir el publicitari per elogiar la feina que han fet els seus companys durant les últimes setmanes. 

També li va dedicar unes afectuoses paraules a Flich, l’encarregada de posar-se als comandaments de ‘Todo es mentira’ durant la seva baixa per paternitat: «Gràcies pel rigor i la professionalitat, Marta.» «T’ha sortit brodat, companya. L’entrevista a Pablo Iglesias em va tenir enganxat a la televisió», va finalitzar Risto. 

Temes:

Risto Mejide