NOU PROJECTE

Netflix roda 'El practicante', la seva nova pel·lícula protagonitzada per Mario Casas

L'actor lidera el repartiment de la nova cinta espanyola de la plataforma, que es grava a diferents localitzacions de Catalunya

mario-casas

mario-casas

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mario Casas té un nou projecte entre mans. El conegut actor ja roda ‘El practicante’, la nova pel·lícula original de Netflix dirigida per Carles Torras (‘Callback’, ‘Trash’). Barcelona, Badalona i Lleida són algunes de les localitzacions del rodatge d’aquesta producció, que es prolongarà al llarg de les dues pròximes setmanes.

La cinta compta la història d’Ángel (Mario Casas), que treballa com a tècnic en emergències sanitàries a bord d’una ambulància. Després de tenir un greu accident, la seva vida al costat de Vane comença a enfonsar-se. Obsessionat amb la idea que ella li és infidel, convertirà la seva vida en un infern del qual serà difícil escapar.

El repartiment el completen la guanyadora d’un premi Cèsar i protagonista d’una pel·lícula guanyadora d’una Palma d’Or, Deborah François (‘Populaire’, ‘El niño’); Guillermo Pfening (‘Ningú ens mira’, ‘Wakolda’); Celso Bugallo (‘Mar adentro’); Pol Monen (‘Amar’); Raúl Jiménez (‘Tarde para la ira’), i María Rodríguez (‘Els dies que vindran’).

Carles Torras ha compartit el seu entusiasme per fer realitat «un projecte tan ambiciós». «Els espectadors descobriran una faceta de Mario Casas inèdita, en un registre en el qual no estan habituats a veure’l. L’espectador disfrutarà amb el tàndem format per ell i per Déborah François de dues de les millors interpretacions de l’any», ha declarat.

Miguel Ruz, productor de la pel·lícula, ha declarat la seva admiració per l’equip que forma part d’aquest llargmetratge: «Mario és un d’aquests extraordinaris actors que, quan el veus actuar, aconsegueix fer-te oblidar els personatges que ha interpretat en pel·lícules anteriors. El segon dia de rodatge mirant el monitor, em vaig adonar que Mario ja s’havia transformat en Ángel».

Notícies relacionades

«De Carles Torras m’ha sorprès la seva capacitat per cuidar cada detall mínim de l’estètica, sense allunyar-se del realisme de la pel·lícula. Aconsegueix que un ‘thriller’ com aquest sigui pertorbador. Finalment, gràcies a l’equip de Netflix, ha sigut possible que la producció es realitzi en temps rècord», ha afegit.

‘El practicante’, produïda per Babieka Entertainment en associació amb Zabriskie Films, compte amb Héctor H. Visens (‘El cadàver d'Anna Fritz’) i David Desola (‘El hoyo’) com a coguionistes al costat de Carles Torras. Jordi Roca és coproductor, Sergio Adrià és productor associat i Santi LapeiraDenis Pedregosa i Orlando Pedregosa són productors executius d’aquesta ficció, que estarà disponible pròximament a Netflix.

Temes:

Netflix