RESPON ENTRE LLÀGRIMES

Asraf es posa a plorar en 'Ya es mediodía': «Isabel Pantoja sap que mai faria mal a la seva filla»

El nòvio d'Isa Pantoja ha acudit al programa de Sonsoles Ónega per respondre a les crítiques que ha rebut

asraf

asraf

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Asraf Beno va reaparèixer aquest dimarts en ‘Ya es mediodía’ per respondre a l’última polèmica en què s’ha vist immers. Diverses informacions apunten que Isabel Pantoja no va acudir a la presentació del ‘single’ de la seva filla per culpa del nòvio d’aquesta. Pel que sembla, la tonadillera hauria rebutjat ser al costat d’Asraf en l’esdeveniment després de veure el vídeo en què agafa del braç d’Isa durant una discussió. 

«No m’està agradant per on s’estan portant aquestes coses», va començar dient Asraf a la secció ‘Fresh’ del programa de Sonsoles Ónega abans de catalogar com a «joc brut» el que s’està sent amb ell. «No em mereixo això, he defensat Isa davant de les càmeres. Estàvem en una situació que no molava, discutint.L a vaig agafar i la vaig ficar a dins», va explicar l’exconcursant de ’GH VIP’. 

Notícies relacionades

Després, tot i que sense esmentar-la, Asraf va enviar un contundent missatge a Isabel Pantoja: «¿Vol posar d’excusa que no ha anat a la festa per això? Doncs pot fer-ho, però així no ha sigut. Ho vaig fer per protegir la seva filla». En aquell moment, Asraf va ser incapaç d’aguantar les llàgrimes i es va posar a plorar desconsoladament: «La Isabel em coneix. Sap que seria incapaç de fer mal a la seva filla. A la meva noia mai l’he tractat malament». 

«Em fa molta pena, no puc veure les persones patir», va assenyalar per la seva part Sonsoles Ónega al veure que Asraf era incapaç de continuar parlant. «No vull plorar, ja està. El tema és aquest, no faria mal a la seva filla ni a ningú. No em mereixo això», va reafirmar el protagonista de tota aquesta història, que va voler deixar clar que «les imatges no són com volen donar a entendre». «Al revés, era per defensar-la», va concloure.