CONFIRMAT PER ERROR

La ficada de pota de Belén Esteban, que confirma a 'Sálvame' que Kiko Jiménez anirà a 'GH VIP'

La tertuliana va revelar per error que l'exnòvio de Gloria Camila participarà en el 'reality show'

belen-esteban

belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Que Kiko Jiménez és un dels ferms candidats a convertir-se en un dels concursants de ’GH VIP 7’ no és cap secret. No obstant, una ficada de pota a ‘Sálvame’ podria haver confirmat que l’exnòvio de Gloria Camila participarà en el ‘reality show’ des d’aquest mateix dimecres. Així ho va assegurar durant la tarda d’aquest dilluns Belén Esteban, sense ser conscient al principi del seu lapsus. 

Quan els col·laboradors es trobaven debatent sobre l’entrevista que va concedir Kiko Jiménez dissabte passat al ‘Deluxe’ i del seu desig de seguir a la televisió, Belén Esteban va deixar anar la bomba: «Home, va a ‘Gran Hermano’ ara». Una frase que la princesa del poble va tornar a repetir en una segona ocasió, cosa que va provocar que Kiko Hernández intentés remeiar el seu error. «¡No se sap encara!», va exclamar dues vegades donant un cop a la taula.

Notícies relacionades

Va ser llavors quan Belén es va tapar la boca amb una mà, va girar la cadira i va mirar el públic sense ocultar un somriure, confirmant d’aquesta forma l’afirmació que se li havia escapat. Ràpidament, Paz Padilla va desviar l’atenció recordant la data d’estrena de ‘GH VIP 7’, que engegarà aquest dimecres a les 22:00 hores amb una gala que continuarà dijous a la mateixa hora. 

Aquesta és la segona confirmació que fa ‘Sálvame’ per error en menys d’una setmana. Dijous passat, el programa va incloure la fotografia d’Irene Junquera  en la llista de concursants oficials quan encara no s’havia anunciat el seu fitxatge.