DIVERTIT ERROR

La promo de 'Pasapalabra' a 'Boom' per l'error d'un concursant: "¡Targeta groga!"

Juanra Bonet es va prendre l'error amb humor i va enviar una salutació a Christian Gálvez

juanra-bonet

juanra-bonet

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La bomba final de 'Boom' és el moment més crític del programa i els nervis poden jugar males passades als concursants que l'afronten. És el que va passar durant l'emissió d'aquest dilluns, quan Telecinco  va tornar a colar-se per sorpresa en l'espai de Antena 3  per la inesperada resposta d'un participant anomenat Mario a una pregunta relacionada amb l'àmbit televisiu.

Notícies relacionades

"¿En quin concurs d'Antena 3 es poden comprar vocals?", preguntava Juanra Bonet en la tretzena bomba. "¡Pasapalabra!", va exclamar el portaveu del grup tan sols un segon després que una de les seves companyes li indiqués la resposta correcta:  'La ruleta de la suerte'. Un divertit error que recorda el que van cometre altres concursants fa tan sols unes setmanes, quan van afirmar que  'La ruleta de la fortuna'  es  va emetre per primer cop  a Telecinco.

En el cas d'ahir, Juanra Bonets  es va prendre amb humor l'equivocació  i va continuar formulant la següent pregunta sense poder contenir el riure. Una vegada finalitzada la prova, el presentador va treure una "targeta groga»  a Mario abans d'enviar una salutació a Christian Gálvez, el seu company i rival en les tardes de Telecinco: "Christian, un petó".

Temes:

Pasapalabra