NOVA COMÈDIA

Antena 3 llança el pròxim dilluns 'Pequeñas coincidencias', amb Marta Hazas i Javier Veiga

Després del seu pas per Amazon Prime Video, la sèrie produïda per Atresmedia Studios arribarà al 'prime time' de la cadena

marta-hazas

marta-hazas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 arrenca el nou curs televisiu dilluns que ve, 2 de setembre, amb dues importants estrenes. 'El hormiguero' tornarà de les vacances amb la seva nova temporada, i a continuació, la cadena estrenarà en obert la comèdia ‘Pequeñas coincidencias’ després del seu pas per Amazon Prime Video. 

La sèrie, produïda per Atresmedia Studios i protagonitzada per Marta Hazas i Javier Veiga, ha sigut nominada recentment com a Millor Comèdia en els Seoul Internatioinal Drama Awards. Juan Ibáñez, Mariano Peña, Alicia Rubio, Unax Ugalde, Xosé Touriñan Tomás Pozzi i Alosian Vivancos, entre d’altres, completen el repartiment. 

‘Pequeñas coincidencias’ s’enfrontarà en la seva estrena a ‘7 días sin ellas’ a La 1 i a les ofertes cinematogràfiques de laSexta i Cuatro. Telecinco encara no ha anunciat quina serà la seva aposta per als dilluns després del final de 'La travesía', tot i que tot apunta que podria llançar la britànica 'The cry', minisèrie que ja promociona. 

Sinopsi de ‘Pequeñas coincidencias’

Notícies relacionades

‘Pequeñas coincidencias’ és una comèdia romàntica en què noi coneix noia... si és que arriben a trobar-se. La Marta acaba d’inaugurar la seva pròpia boutique de vestits de núvia. En Javi és un crític gastronòmic reconegut en el seu camp. No es coneixen ni tenen res en comú.

Només s’assemblen en una cosa: la seva preocupació més gran és mirar-se el melic i disfrutar de la vida...I cap dels dos té la mínima intenció de complicar-se la vida amb res, i molt menys amb ningú. Però ja se sap: “la intenció” no és l’únic que compta.

Temes:

Antena 3