TANCAMENT DE TEMPORADA

Andrea Ropero s'estrena a 'El intermedio' i Gonzo s'acomiada: "Han sigut nou anys brutals"

El programa del Gran Wyoming se'n va anar aquest dijous de vacances rebent al plató la seva nova reportera

intermedio

intermedio

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El intermedio' es va acomiadar aquest dijous dels espectadors de La Sexta. L’equip del programa es prendrà unes merescudes setmanes de descans per tornar el setembre amb les piles carregades i amb una nova temporada que comptarà amb la incorporació d’Andrea Roperod’Andrea Ropero. La periodista abandona 'La sexta noche’ per iniciar una nova etapa professional en l’espai presentat pelGran Wyoming, on substituirà Gonzo  després del seu fitxatge per 'Salvados''Salvados'.

Notícies relacionades

Durant l’emissió del programa d’ahir a la nit, el presentador i Sandra Sabatés van rebre per primera vegada al plató Ropero. "Ja ens ha arribat la comanda de la nova reportera que he encarregat", va revelar Wyoming abans d’obrir la caixa en la qual estava la periodista, que afronta amb il·lusió el seu nou repte de "perseguir polítics" pel carrer: "Em tinc moltes ganes i el més important, tinc vambes de ‘running’".

El comiat de Gonzo

Després de nou temporades a 'El intermedio', Gonzo es va acomiadar del programa amb unes emotives paraules, però sense perdre el sentit de l’humor. "Han sigut nou anys brutals malgrat tu", va dir assenyalant Wyoming. "Soc molt feliç sabent que me’n vaig amb tot el vostre afecte i respecte", va afegir abans de dirigir-se 'Salvados', la seva nova casa, destacant la professionalitat de l’equip del qual ha format part tots aquests anys: "Us emporteu la saviesa, el saber fer i el saber estar d’un equip acollonant, això sí, en un flascó petit".

Temes:

El Intermedio