INFILTRATS

Es colen dos fotògrafs al casament de Belén Esteban i surten escortats per la policia

Diego Arrabal ha revelat a 'Viva la vida' que dos paparazzis s'han colat a l'esdeveniment

paparazzis

paparazzis

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Viva la vida' ha dedicat aquest dissabte la seva escaleta, de manera íntegra, al casament de Belén Esteban. El programa presentat per Emma García ha desplaçat un equip fins a la Finca Vega del Henares, on la col·laboradora de 'Sálvame' s’ha donat el 'sí vull’ amb el seu nòvio Miguel. Allà hi havia també Diego Arrabal, que pujat a una plataforma, ha aconseguit fotografiar l’esdeveniment.

Notícies relacionades

En una connexió en directe amb l’espai vespertí, el fotògraf ha revelat a més que dos paparazzis s’han colat al casament de Belén. "Acaba de sortir un cotxe de la Policia Nacional que porta dos companys meus, a qui han agafat dins de la finca", ha assegurat Arrabal per a sorpresa d’Emma i els seus col·laboradors. "¡Que fort! Això no m’agrada ja, això és una altra història", ha manifestat la presentadora.

Diego Arrabal aconsegueix fotografies del casament

Arrabal, que es va desplaçar fins al lloc de la cerimònia amb la missió d’aconseguir fotografies dels nòvios, va complir la seva comesa i va posar a disposició del programa les imatges en qüestió. "Tinc fotos no només de la nòvia, sinó de tots els convidats, perquè m’han passat tots per davant. Crec que s’han casat justament aquí darrere", ha relatat el paparazzi des de les altures.