Belén Esteban es casa acompanyada per les seves famílies

La col·laboradora de 'Sálvame' va comptar amb la presència d'una gran part de l'equip del programa de Tele 5

zentauroepp48755394 gente190622222146

zentauroepp48755394 gente190622222146

3
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez

Belén Esteban deia que volia un «casament familiar» i ho ha aconseguit. Perquè aquesta tarda de dissabte ha reunit al seu enllaç amb Miguel Marcos, les seves dues famílies: la de sang, encapçalada per la seva mare i la seva filla Andrea Janeiro, de 19 anys, i també aquella a la qual pertany des de fa uns anys, composta per directors, presentadors i col·laboradors del programa 'Sálvame'. De fet, la finca La Vega del Henares, a Alcalá de Henares, on es va celebrar la cerimònia i la festa posterior, semblava per momentsuna extensió del plató de Tele 5.

La núvia estava tan nerviosa que va haver de tornar a buscar la lligacama i va jurar «felicitat» en lloc de «fidelitat»

S’hi han presentat, com estava previst, el padrí Raúl Prieto; els testimonis María Patiño, Carlota Corredera, Antonio Rossi, Gema López i la seva filla Andrea,entre d’altres, i també Paz Padilla, Raquel Bollo, Lydia Lozano, Anabel Pantoja, Kiko Hernández, Mila Ximénez, Rafa Mora, Víctor Sandoval, Kike Calleja, Luis Rollán... Només faltava, dels que volia que estiguessin, és clar,Chelo García Cortés, que és a Hondures passant gana i desaventures al reality  de Tele 5 'Supervivientes'. També estava prevista l’assistència de Jorge Javier Vázquez, que després es desplaçaria a Tele 5 per presentar part de 'Sábado Deluxe' del qual fins aleshores s’encarregava Núria Marín.

Perquè, més que mai tenia tant interès tenia en aquest casament els qui acudien com els qui no van ser convidats. Com és el cas d’Antonio Tejada i Kiko Matamoros.I com Óscar Lozano, amb qui va tenir una relació el 2000 i al qual sí que van convidar a ‘Viva la vida’. L’espai que presenta Emma García es va centrar ahir en el casament per revelar-ne detalls, com ara les joies que lluiria la núvia, que, malgrat el seu títol de princesa del poble, no va portar tiara.

El secret del vestit

L’espai, amb tant convidat de la cadena infiltrat, va explicar que Esteban havia acudit «nerviosa» i «emocionada» a la finca, cap a dos quarts de dues, on l’esperavenels vestits que lluiria a la cerimònia i la festa, el secret més ben guardat. Sobretot perquè, malgrat que sempre havia dit que no hi hauria exclusiva, finalment en va firmar una amb la revista ‘¡Hola!’.  

Tan nerviosa estava Belén, que, como explicava Raúl Prieto al programa, ja al coche es va adonar que no duia el lligacames de rigor i va haver de fer mitja volta i posar-se-la, no sense dificultat, dins del cotxe. Així mateix, en comptes de jurar fidelitat, com és tradició, va jurar «felicitat», que tampoc està malament.

Les paraules d’Andrea

Notícies relacionades

La cerimònia va tenir els seus moments klínex, com ja havia vaticinat la núvia. Sobretot quan la seva filla, Andrea, fruit de la seva tempestuosa relació amb Jesulín de Ubrique, que havia viatjat del Regne Unit –on estudia– per assistir a l’enllaç, li va dedicar unes paraules en les quals ressaltava el seu paper com a mare així com l’absència paterna. I la mare, és clar, va plorar com una magdalena.

La seva filla Andrea, que va tenir amb Jesulín, va dir unes paraules en les quals va ressaltar el seu paper com a mare i l’absència del pare

‘Viva la vida’ va mostrar també el backstage: com el paparazzi Diego Arrabal s’enfilava a una grua a 15 metres d’altura per fer fotos de la nòvia. Fins que el van veure els guardes de seguretat. Encara que, a diferència de dos companys, a qui se’ls va emportar la Policia Nacional, al no ser dins de la finca no va ser detingut. Al director del programa, padrí del casament, li tocarà decidir què en fa.