A 'MYHYV'

Violeta parla del seu futur amb Fabio després d'abandonar 'Supervivientes'

La jove, que no pot continuar al concurs per motius de salut, ha parlat de la seva relació amb l'argentí

violeta-julen

violeta-julen

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Violeta va rebre un dur cop dimarts passat, quan Carlos Sobera li va comunicar que no podia continuar a 'Supervivientes' pels seus problemes de salut. La jove, que no s’esperava la notícia, va esclafir a plorar davant de les càmeres al veure trencat el seu somni d’arribar a la final del reality. Unes hores després, molt més calmada, la jove ha realitzat les seves primeres declaracions en un vídeo emès per 'Mujeres y hombres y viceversa'.

En aquestes imatges, Violeta fa un repàs del seu pas per Hondures i parla del punt en el qual es troba la seva relació amb Fabio. "Em vaig venir a Espanya dient-li al meu ex que l’estimava, però va canviar tot. A Fabio no el coneixia de res, ell diu que va ser un enamorament sobtat. Ens vam començar a agradar pràcticament des del principi, va ser molt heavy perquè jo tenia nòvio fora", recorda la 'viceversa'.

Violeta defineix la seva relació amb Fabio com "una història màgica", ja que ell també acabava de sortir d’una ruptura i no volia saber res de l’amor. "Hem discutit, però només hem tingut dues o tres baralles i coneixent-nos, m’ha sorprès. Si hem aconseguit estimar-nos com ho fem... És de pel·lícula, l’estimo", reconeix l’exsupervivent en les imatges que Julen, la seva exparella, mirava amb atenció.

Notícies relacionades

En les seves declaracions també fa referència a l’aniversari de Fabio, que tots dos van celebrar amb una nit de passió a l’illa. "Practicar relacions allà plens de sorra, molls, amb una càmera que no saps si passa o no... Tot el que hem viscut és surrealista", confessa Violeta, que afirma que Fabio l’ha conegut "de la pitjor manera": "Vomitant, amb còlics, lluitant, amb bigoti, amb entrecella...".

Finalment, Violeta es mostra convençuda que una vegada finalitzi el concurs, la seva història d’amor amb Fabio continuarà en la vida real. "Si hem superat tot això, crec que al carrer serà l’hòstia", conclou l’extronista.