JA NO HI SERÀ

Santi Burgoa s'acomiada de 'Cuatro al día'

El programa prescindeix del periodista i prepara canvis per intentar aixecar l'audiència

santi

santi

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’etapa de Santi Burgoa com a presentador de ‘Cuatro al dia’ s’ha acabat. Mediaset ha decidit que el periodista no continuï a partir de demà al capdavant del magazín informatiu de la seva segona cadena, segons ha sabut YOTELE.

El mateix comunicador ha confirmat la notícia acomiadant-se dels seus companys a través de les xarxes socials. Burgoa ha pujat quatre fotografies al seu Instagram on apareix amb part de l’equip de ‘Cuatro al día’. Una d’aquestes imatges l’ha acompanyat del missatge següent: “¡Fins aviat, amics!”.

Notícies relacionades

El format produït per Unicorn Content pretenia ser la referència informativa de Cuatro després del tancament de ‘Noticias Cuatro’,però l’espai no ha aconseguit les audiències esperades. ‘Cuatro al día’ es mou diàriament entorn del 3% de share. Una dada que queda molt lluny del de ‘Más vale tarde’ de La Sexta, el seu principal competidor.

Santi Burgoa, un comunicador polifacètic

El val·lisoletà va aterrar en ‘Cuatro al día’ fa quatre mesos després d’haver passat per Ràdio Televisió de Castella i Lleó, La Sexta, 13TV i Aragó TV. A més, Burgoa també és actor de doblatge, professió a la qual podrà dedicar més temps a partir d’ara.