RENEIX L'AMOR

Carlos Lozano rebutja Mónica Hoyos i escull Miriam Saavedra per passar l'última nit a 'Supervivientes'

El robinson no va dubtar ni un segon en la seva decisió i Mónica suma una nova derrota davant la seva enemiga

carlosymiriam

carlosymiriam

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlos Lozano va ser expulsat de ‘Supervivientes’ dijous passat, però ahir encara va rebre l’última sorpresa en el concurs. L’audiència va decidir, a través de l’aplicació del programa, que el concursant expulsat pogués passar l’última nit a Hondures amb la seva exparella, Miriam Saavedra.

No obstant, Jordi González va posar en un dilema l’aventurer. Podia escollir entre passar aquella nit amb Miriam per parlar i concloure tots els fronts oberts que existeixen entre ells o poder acomiadar-se de Mónica Hoyos, la mare de la seva filla, que encara està al concurs. Carlos Lozano no va dubtar en la seva elecció i va triar passar l’última nit al Carib amb la guanyadora de l’últim ‘GHVIP’.

Notícies relacionades

El presentador i la princesa inca es van retrobar a la cabana presidencial després que Miriam es quedés desolada amb l’expulsió del seu exnòvio. En la trobada hi va haver mirades còmplices i mostres d’afecte que van denotar un evident acostament entre la parella televisiva.

Chabelita rumb a Hondures per retrobar-se amb la seva mare

‘Supervivientes’ va inaugurar fa unes setmanes la temporada de visites a Hondures amb la sorpresa del pare de Dakota a la seva filla. Les mares de Violeta i Fabio també van visitar els Cayos Cochinos, mentre que Miriam Saavedra va tornar a l’illa com a ‘fantasma del passat’. I ahir a la nit, Jordi González va revelar el que serà un dels retrobaments més comentats de l’edició: el d’Isabel Pantoja amb Chabelita.