ENTREVISTA A 'LA SEXTA NOCHE'

Esperanza Aguirre fracassa buscant una nòvia per a Almeida: "Li vaig presentar una neboda de Tiger Woods"

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid ha confirmat el seu interès a trobar parella per al candidat del PP a l'Ajuntament de Madrid

aguirre

aguirre

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Esperanza Aguirre va reaparèixer aquest dissabte a ‘laSexta Noche’ per concedir-li una entrevista a Iñaki López. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid va compartir quina és la seva visió sobre el panorama polític actual després de les eleccions i va opinar sobre nombrosos temes, com la ideologia de Vox i l’exhumació de Franco. Va compartir a més el seu interès a buscar-li nòvia al candidat del PP a l’alcaldia de l’ajuntament madrileny, José Luis Martínez-Almeida.

També va parlar sobre Isabel Díaz Ayuso, la candidata del seu partit a la presidència de la Comunitat de Madrid per a la qual només té bones paraules. "Em semblarà igual de bona obtingui els recolzaments o no, em sembla formidable", va assenyalar la política, que també va destacar que va ser la persona que va portar les seves xarxes socials "sense posar la pota". "És periodista, ha sigut diputada i es desenvolupa molt bé", va afegir abans d’escoltar algunes de les seves declaracions més polèmiques.

"¿És cert que li està buscant nòvia al senyor Almeida?", li va preguntar a continuació López a l’entrevistada, que entre rialles, va reconèixer que és cert: "Sí, des de fa molt temps, però he fracassat". Aguirre va anar més enllà i fins i tot va revelar alguns detalls de la seva particular recerca: "No dec haver trobat el perfil, i això que li vaig presentar una neboda de Tiger Woods que era guapíssima i que volia conèixer Madrid". 

Aguirre: "Vox no és ultradreta"

D’altra banda, Aguirre no va dubtar a l’hora de dir que "PP, Ciutadans i Vox" pactaran on puguin i es va pronunciar respecte al punt en el qual es troba el partit liderat per Santiago Abascal: "No crec que sigui ultradreta, és la nostra dreta". "Els seus votants estaven en el PP i els que eren més centristes, fins i tot alguns socialdemòcrates, se n’hauran anat a Ciutadans. El nostre repte és recuperar aquests votants", va assegurar. 

Notícies relacionades

"La incorrecció política m’entusiasma, però no estic d’acord amb Vox en el tema de la immigració. És clar que ha de ser legal, però pels meus principis cristians i liberals, crec que els països més rics són els que han integrat millor un major nombre d’immigrants. Cal establir institucions perquè puguin venir legalment", va afegir Aguirre.

L’exhumació de Franco va ser un altre dels assumptes que va tocar l’expresidenta. "Em sembla que això de treure Franco i la guerra civil... Vaja, la República era una situació idíl·lica i un general boig va fer un cop d’Estat", va dir amb ironia. A més, va afirmar que el dictador acabarà sortint del Valle de los Caídos malgrat que el Tribunal Suprem hagi paralitzat de forma cautelar l’exhumació. "¿Per què no deixen en pau els morts?", es va preguntar.