PARAULES EMOTIVES

El missatge de Miguel Bosé a Mercedes Milá: "Penso que La Sexta és la teva cadena"

L'artista va dedicar unes paraules a la periodista durant la seva entrevista a 'laSexta Noche'

mila-bose

mila-bose

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mercedes Milá va visitar aquest dissabte 'laSexta Noche’ i va parlar de tota mena de temes amb la naturalitat que la caracteritza. En el tram final de la seva entrevista amb Iñaki López, el programa va recordar un dels moments més importants de la carrera de la periodista, quan el 1992 va desmuntar la notícia falsa de la mort de Miguel Bosé amb una entrevista al mateix cantant en el seu programa 'Queremos saber'.

Després de visualitzar un fragment de l’entrevista, Milá no va dubtar a donar la seva opinió sobre la separació de Bosé i el seu marit: "M’entristeix que Nacho Palau, el seu company durant tants anys, l’hagi tret de l’armari per força. Em sembla profundament immoral. Si no volia dir, per la raó que sigui, que és homosexual, ¿qui el pot forçar? ¿Una persona amb qui ha viscut 26 anys i amb qui ha tingut quatre fills? Ho condemno pal·liativament".

Després d’aquesta intervenció, Milá es va sorprendre al veure que Bosé li havia gravat un missatge. "M’expliquen que és la teva nit allà a La Sexta, me n’alegro molt per tu i per La Sexta, perquè penso que és la teva cadena", va començar dient el cantant en la gravació, just després que el presentador hagués fet broma amb el possible fitxatge de la seva convidada per Atresmedia i que ella manifestés que està "casada amb Movistar".

Bosé: "Vas demostrar per a què serveix el periodisme"

Notícies relacionades

"Hi ha moltes anècdotes amb tu, però potser em quedaria amb aquell programa de 'Queremos saber'. Vas demostrar per a què serveix el periodisme, per aclarir una situació que era desagradable i que s’allargava. Et desitjo que ho passis molt bé, t’estimo moltíssim. Ets la meva còmplice, la meva amiga, la meva confident, la meva companya. Una abraçada per a Iñaki també i per a tothom", va afegir Bosé en el seu emotiu missatge.

"Sempre hi ha sigut i sempre hi he sigut, què vols que et digui. Aquesta veu que té ara, tan presa, em preocupa, no em fa cap gràcia. Tampoc m’estranya, està tenint tants inconvenients, disgustos i preocupació... L’han separat dels seus fills, Nacho se n’ha emportat dos i ell s’ha quedat amb dos. Són circumstàncies molt doloroses, els nens no en tenen culpa", va assenyalar Milá al plató de 'laSexta Noche’.