AMPLIA LA SEVA OFERTA

Atresmedia reforça la seva aposta per la ficció turca amb set noves produccions per a Nova

'Mujer (Kadin)', 'Hercai', 'Amor prohibido', 'Fugitiva (Sen Anlat Karadeniz)', 'Las mil y una noches', 'Cennet' i 'Mar de amores' arribaran pròximament al canal temàtic

hercai

hercai

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El gener del 2018, Nova va fer història en l’àmbit de les cadenes temàtiques amb l’estrena de 'Fatmagül', la primera telenovel·la turca que va desembarcar al nostre país i que ràpidament es va convertir en un autèntic fenomen d’audiències. Un èxit que va suposar l’arribada de noves sèries otomanes a l’oferta del canal femení d’Atresmedia, que ara amplia la seva aposta per aquest gènere amb l’adquisició de set noves produccions de l’esmentat mercat.

Durant un viatge a Istanbul (Turquia) al qual ha assistit YOTELE, el grup de comunicació ha anunciat una bateria d’estrenes amb què pretén conservar el lideratge de les telenovel·les turques al nostre país. ‘Mujer (Kadın)’, ‘Hercai’, ‘Amor prohibido’ ‘Fugitiva (Sen Anlat Karadeniz)’, ‘Las mil y una noches’, ‘Cennet’ i ‘Mar de amores’ són els nous títols que podran veure’s pròximament a Nova.

'Mujer (Kadin)' serà una de les telenovel·les turques que podrà veure’s a Nova.

D’aquesta forma, el canal d’Atresmedia reforça la seva aposta per la ficció turca per revalidar el títol de temàtica femenina líder. En aquest curs fa una mitjana d’un 2,2% de quota de pantalla i a l’abril ha liderat el ‘prime time’ de dilluns a diumenge. A més, a la franja d’emissió de les seves telenovel·les, que inclou des de les 15:00 fins a les 22:45 hores, és la primera opció amb un 2,8% de ‘share’.

Notícies relacionades

En el rànquing de les sèries turques més vistes a Espanya, Nova aconsegueix dominar el top 5. El primer lloc és per a 'Fatmagül', que de mitjana va registrar un 4,1% de quota de pantalla i 744.000 espectadors. La segueix 'Madre', una de les últimes en arribar a la graella del canal, que acumula un 4,1% i 616.000. La tercera posició és per a ‘Sila’ amb un 3,3% i 579.000, mentre que ‘Amor de contrabando’ (3,4%) i ‘El secreto de Feriha’ (2,9%) tanquen la llista.

Les telenovel·les llatines, també a Nova

Tal com informa Atresmedia, Nova també manté la seva aposta per les novel·les llatines amb els exponents més grans del gènere. Al gener va arribar a la cadena el reconegut serial brasiler ‘Avenida Brasil’,i fa unes setmanes arribava la comentada novel·la d’èxit ‘Mi marido tiene más familia’, que ha atrapat el públic fent furor en xarxes socials amb la parella ‘Aristemo’ (Emilio Osoro i Joaquín Bondoni), la història de la qual ha sigut aplaudida per l’audiència i la crítica.

Temes:

Atresmedia