XERRADA AMB BUENAFUENTE

La paròdia d'Isabel Díaz Ayuso a 'Late motiv' des d'un "tros d'embús": "Vull privatitzar Madrid"

La còmica Pilar de Francisco va tornar a posar-se a la pell de la política del Partit Popular després de les eleccions de diumenge

diaz-ayuso

diaz-ayuso

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els espais d’humor continuen fent la seva particular radiografia sobre l’escenari polític després de les eleccions municipals i autonòmiques de diumenge passat. Aquest dilluns a la nit, 'Late motiv' va comptar al seu plató amb la doble de Manuela Carmena gràcies a una imitació de Rául Pérez, i també va connectar en directe amb una Isabel Díaz Ayuso interpretada per Pilar de Francisco.

Andreu Buenafuente va començar donant l’enhorabona a la doble d’Ayuso, que es va mostrar desorientada davant de les càmeres: "¿Per què?". "Tot apunta que serà la pròxima presidenta de la Comunitat de Madrid", va informar el presentador a la política del PP, que es trobava al mig d’un "tros d’embús". Una picada d’ullet a les declaracions que va realitzar la veritable Ayuso fa unes setmanes, en què assegurava que els embussos feien Madrid “especial” .

"Soc aquí des de primera hora de la nit. He començat amb alguns turismes, després he passat als monovolums i ara ja estem amb els camions dièsel. ¡Cremarem Madrid!", va exclamar Pilar de Francisco en la pell d’Ayuso, que va assegurar que està "parlant i escoltant" moltes persones enmig de les negociacions: "Els meus assessors, Vox, i els ciutadans que parlen dins del meu cap".

Notícies relacionades

D’altra banda, es va dirigir a càemra per compartir algunes de les seves propostes amb els espectadors, una de les quals la liberalització dels horaris de les botigues: "Que els madrilenys puguin comprar el que és bàsic per viure: un iogurt gelat, un rímel ‘waterproof’, un disc de Taburete... ¡El que sigui!".

"Vull treure els vianants de Madrid. Madrid Central, el Retiro, la plaça Mayor... Els vianants són els nous linxs. Ens estem fixant en altres ciutats capdavanteres, com 'GTA Miami'", va afegir abans de llançar una altra de les seves idees: "Privatitzaré la Comunitat de Madrid. Estic en converses, no sé si serà la Comunitat Cofidis o Madrid Zara Home".