MOLT ENFADADA

Ylenia adverteix a Antonio Tejado: «Si volem entrar en un joc 'heavy', entrem-hi»

Els exconcursants de 'GH Duo' tenen versions diferents sobre els motius de la seva ruptura

ylenia

ylenia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ja és aquí la guerra entre Ylenia Padillai Antonio Tejado. Els concursants de ‘GH Duo’ van iniciar una relació fugaç després del seu pas per la casa de Guadalix de la Sierra que no ha arribat a bon port. Tot i que cap d’ells s’ha pronunciat amb claredat sobre els motius pels quals han decidit emprendre camins per separat, el cert és que a la de Benidorm no li fa cap gràcia l’actitud que el seu ex ha adoptat en tot aquest tema.

Així ho ha demostrat en unes escarides declaracions que ha fet a la premsa que ha aconseguit interceptar-la en ple carrer, unes imatges que va mostrar ‘Sálvame’ ahir a la tarda. “Això està súper caducat, em sembla que han passat milers d’anys. ¿No hi ha notícies noves?”,va etzibar una incòmoda Ylenia davant de la reportera que li va preguntar sobre la seva ruptura amb el nebot de María del Monte.

Notícies relacionades

Segons la versió de Tejado, el detonador de la relació va estar relacionat amb uns vestits de flamenca, tal com ho va comunicar la periodista a Ylenia. “Ja veuré després el que ha dit i podré explicar jo la veritat”,va respondre l’exconcursant de ‘Gandía Shore’, deixant clar que ella té una versió molt diferent a la de l’andalús.

“És mentida totalment, i em sembla absurd. Si volem entrar en un joc ‘heavy’, en què es diguin totes les veritats, entrem”,li va advertir a Tejado la precursora del ‘tiki tiki’ abans d’acabar: “El que no es pot és jugar amb la veritat i amb la gent. Els motius són uns, no es poden inventar”.

Temes:

Telecinco