A 'SÁLVAME'

El polèmic gest de Paz Padilla i Kiko Hernández amb la foto de Sandra Barneda als passadissos de Mediaset

La presentadora i el col·laborador no van poder contenir el riure al passar per davant del retrat de la seva companya

salvame

salvame

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La col·locació del quadro d’Isabel Pantoja  al passadís de les vanitats de Mediaset ha revolucionat la plantilla de ‘Sálvame’.Divendres passat,Paz Padilla i els seus col·laboradors se’n van anar d’expedició pel particular ‘passeig de la fama’ del grup de comunicació per mostrar quins presentadors compten amb un espai reservat a les parets de l’edifici i comprovar si Carlos Lozano, expresentador de ‘Granjero busca esposa’, és un dels afortunats.

Durant el recorregut, Kiko Hernández i Paz Padilla van anar besant els quadros de companys com Jorge Javier Vázquez, Ana Rosa Quintana, Toñi Moreno o Jesús Vázquez, però al trobar-se el de Sandra Barneda, la reacció va ser molt diferent. “¡Ja hi som!”, va exclamar l’andalusa després de fer un repàs pels programes d’altres rostres de la casa i adonar-se que Barneda no compta amb cap projecte en l’actualitat.

Notícies relacionades

Padillano es va poder contenir el riure a l’adonar-se de l’incòmode i estrany moment que s’acabava de produir, mentre que Hernández també va començar a riure sense poder parar. Una actitud que alguns espectadors van qualificar de falta de respecte, ja que la periodista s’ha quedat aquest any fora de l’equip de presentadors de ‘Supervivientes’.

Precisament aquesta setmana, Barneda li treia ferrodurant la presentació de l’espot ‘Que l’asma no et pari’. “No hi ha cap veto. La meva relació amb Mediaset és meravellosa”, va assenyalar en declaracions a El Español. “L’ha presentat molta gent. Som contractats de la cadena. Sense més ni més”, va afegir.